Akko MonsGeek MG75W vs Akko 5075b

k0ca kafa

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD R5 5600x - Palit 3060ti Dual - MSI B550M PRO-VDH - Crucial P2 1TB - Samsung Evo 860 250GB - Crucial Ballistix 16GB (2x8) - Deep Cool Gammaxx L240 v2 - Thermaltake Commender g33

Attığım linklerdeki klavye boyutlarında klavye arıyorum, %70 olarak geçiyor sanırım.
Fiyat farkına bakarsak 5075B'nin daha kaliteli olduğu ortada ancak bu fiyat farkının sebebi nedir?
Oyun oynarken kablolu kullanmayı tercih ediyorum, kablolu kullanılabiliyor mu yoksa sadece şarj mı ediliyor?
Daha önce Gaming Gen'den alışveriş yapmadım ve İyzico kampanyasını da kullanmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalite olarak cok bir farklari yok. 5075B'nin ekstra olarak rgb arka aydinlatmasi ve bluetooth destegi var. Switchler ikisinde de Akko V3 Cream Yellow Pro oldugu icin switch hissiyati/kalitesi anlaminda bir sey fark etmeyecek. Ikisi de switchleri off durumdayken kabloyu baglaman halinde kablolu olarak calisirlar.

Attığım linklerdeki klavye boyutlarında klavye arıyorum, %70 olarak geçiyor sanırım.
Fiyat farkına bakarsak 5075B'nin daha kaliteli olduğu ortada ancak bu fiyat farkının sebebi nedir?
Oyun oynarken kablolu kullanmayı tercih ediyorum, kablolu kullanılabiliyor mu yoksa sadece şarj mı ediliyor?
Daha önce Gaming Gen'den alışveriş yapmadım ve İyzico kampanyasını da kullanmadım.

Bütçen nedir? Daha iyi klavyeler var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı