RTX 4060 Ti ile GTA 6 oynanabilecek mi?

İşletim sistemi
Windows 11
High-Ultra ayarlarda değişen bir şey yok, biraz daha netlik ve soft görünüm. Ayrıca DLSS açar. Tabii ki saf güç diyorsanız işler değişir.

Rockstar oyunlarında Ultra'ya geçmek pahalı oluyor genelde, görüntüden kayıp vermeyecek şekilde DLSS kullanımında stabil bir deneyim sağlayabileceğini düşünmüyorum 4060 Ti'ın.

4K Native çözünürlükte son birkaç yılda çıkan AAA oyunlarda 30-40 FPS'i bile zor görüyor. Performans DLSS veya FG ile tabii çok daha yüksek FPS değerleri alınabilir ama görüntü çok bozuluyor. Böyle bir karta 4K kartı denilemez maalesef.

Benim gözümde 4K kartları NVIDIA tarafında RTX 4070 Ti Super ve RTX 5070 Ti sonrası kartlardır.

4K Native çözünürlükte son birkaç yılda çıkan AAA oyunlarda 30-40 FPS'i bile zor görüyor. Performans DLSS veya FG ile tabii çok daha yüksek FPS değerleri alınabilir ama görüntü çok bozuluyor. Böyle bir karta 4K kartı denilemez maalesef.

Benim gözümde 4K kartları NVIDIA tarafında RTX 4070 Ti Super ve RTX 5070 Ti sonrası kartlardır.
Ben yüksek grafikli oyunlarda, 4K oyunculuk göremiyorum :D. Ateş pahası yani ve bir şeyden çok ödün vermen lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı