Akko mouse pad alınır mı?

Akko'nun "Akko X lord of mysteries 90×40 mouse pad" ürünü alınır mı?

Lord-of-Mysteries-MousePad-XQ-CC-768x554.jpg

akko-x-lord-of-mysteries-90x40-mouse-pad-1.jpg

Alttaki Z75s klavye ile birlikte kullanmayı düşünüyorum (maalesef gri rengi kalmadı);

mchose-z75s-rgb-kablosuz-hotswap-siyah-pembe-mekanik-gaming-klavye-mc-z75s-9-1.jpg

Ayrıca hiç bu boyutlarda mouse pad kullanmadım, oturma/monitör düzenim biraz tuhaf, kullanırken sıkıntı çıkartır mı?
Masanın en uç sol tarafında çapraz şekilde oturuyorum (mouse, klavye masaya göre çapraz), tam karşı tarafımdaki köşede ve masanın yanında monitörler bulunuyor, masam kahverengi renk.

Veya Klasse mousepadler ya da porgestore (kapalı sanırım) gibi yerlerden sadece fare için bir ürün alsam daha mı iyi olur?

Akko'nun "Akko X lord of mysteries 90×40 mouse pad" ürünü alınır mı?

Eki Görüntüle 2553857

Eki Görüntüle 2553858

Alttaki Z75s klavye ile birlikte kullanmayı düşünüyorum (maalesef gri rengi kalmadı);

Eki Görüntüle 2553860

Ayrıca hiç bu boyutlarda mouse pad kullanmadım, oturma/monitör düzenim biraz tuhaf, kullanırken sıkıntı çıkartır mı?
Masanın en uç sol tarafında çapraz şekilde oturuyorum (mouse, klavye masaya göre çapraz), tam karşı tarafımdaki köşede ve masanın yanında monitörler bulunuyor, masam kahverengi renk.

Veya Klasse mousepadler ya da porgestore (kapalı sanırım) gibi yerlerden sadece fare için bir ürün alsam daha mı iyi olur?

90x40 masana uyarsa al derim görüntü açısından da harika oluyor bana kalırsa hem klavye hem de farenin pad üzerinde olması.

90x40 masana uyarsa al derim görüntü açısından da harika oluyor bana kalırsa hem klavye hem de farenin pad üzerinde olması.
Hocam hybrid, speed tarzı mouse kullanımı için üretilmiş mouse padler ile arasında ne kadar fark vardır?
Bu kısmı gözden geçirince mouse pad'ın ön kısmının bana değil, yana bakacağını farkettim. Biraz rahatsız edici olabilir. Ayrıca klavye ve mouse'yi çapraz kullandığımdan o kısımlarda da sorun olabilir.

Hocam hybrid, Speed tarzı mouse kullanımı için üretilmiş mouse padler ile arasında ne kadar fark vardır?

Bu kısmı gözden geçirince mouse Pad'ın ön kısmının bana değil, yana bakacağını fark ettim. Biraz rahatsız edici olabilir. Ayrıca klavye ve fareyi çapraz kullandığımdan o kısımlarda da sorun olabilir.

Genelde çoğunun yüzeyi Speed'e yakın olur hocam.

Genelde 90x40 mouse padler hafif Speed olarak geçiyor. Akko mousepad konusunda pek bilindik değil ama kaliteli olacağını düşünüyorum piyasadaki 90x40 tarzı mousepadler maksimum 1 yıl dayanıyor zaten

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı