Elektronik GamingGenTR Akko Klavyelerde İndirim

@Hyperciaa ürün rezalet bir kargolama yöntemiyle geldi hocam. Kozmetik olarak çok hoş fakat Type-c yuvasında temassızlık mevcut. Ayrıca kutunun içindeki kablo koruması nasıl kırılmış onu da anlamadım. Unlucky, yapacak bir şey yok.
Geçmiş olsun hocam isterseniz iade edin.

Geçmiş olsun hocam isterseniz iade edin.
İade edeceğim hocam, bu şekilde kullanmak mümkün değil. Klavye sürekli kopuyor, ayrıca yeni fark ettiğim bir şey de Space tuşunun altındaki ledlerden biri sürekli aynı renk yanıyor. Tüm şanssızlıklar beni buldu sanırım.

Düzenleme: Sanırım bahsettiğim sürekli yanan LED şarj g
İade edeceğim hocam, bu şekilde kullanmak mümkün değil. Klavye sürekli kopuyor, ayrıca yeni fark ettiğim bir şey de Space tuşunun altındaki ledlerden biri sürekli aynı renk yanıyor. Tüm şanssızlıklar beni buldu sanırım.
Düzenleme: Bahsettiğim LED sanırım şarj göstergesiymiş.

Dosya Ekleri

• 20241228_133801.jpg
    20241228_133801.jpg
    162 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleme:

Bu 2 klavye arasında Limited Edition dışında bir fark var mı arkadaşlar? Bir de bu fiyatlara alınır mı?

Bu 2 klavye arasında Limited Edition dışında bir fark var mı arkadaşlar? Bir de bu fiyatlara alınır mı?
Bildiğim kadarıyla en bariz farkı 007b modelin plastik kasa olması. Rengini dert etmezsen en alınabilir model bu gibi. Hem alüminyum kasa hem Rapid trigger destekliyor 8K'nın yanında.

Bildiğim kadarıyla en bariz farkı 007b modelin plastik kasa olması. Rengini dert etmezsen en alınabilir model bu gibi. Hem alüminyum kasa hem Rapid trigger destekliyor 8K'nın yanında.
Bu klavyenin rengi bana çok kötü geldi o yüzden aşağıdaki klavyeyi aldım. Pişman olmayız umarım.

Bu klavyenin rengi bana çok kötü geldi o yüzden aşağıdaki klavyeyi aldım. Pişman olmayız umarım.

GamingGenTR'de daha ucuza varken Wraith'den asla almam şahsen.

Monsgeek m1w v3 e 5000TL verilir mi sizce sesi mesi nasıl hiç video bulamadım. Hep hall effectli ve v3 piano black switchke sesi var. Purple switchle sesini duyamadım.

Şu klavyenin siyah ve gradyant rengini getirmek varken neden bu iğrenç mavi renkli modeli getirirsin ki? Gaming.geni anlamıyorum bazen. Satamamışlar zaten.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı