Aklım hep bir kızı düşünüyor

Kanka yakışıklı adamsın düzgün foto çek kendine güzel kombinler yap oldmoney tarzında olabilir. Hepsi bir günde olacak değil yavaş yavaş oturttursun.

Alakası yok. Issız adamlar, çevresinde kız olmayan erkeği hiçbir kız merak etmez. Bunu sevgili yaptıktan sonra diğer kızların sana yazmaya başlamasından bile anlarsın.
Kızın kız arkadaşı olarak çevresinde dolanman hangi kızın ilgisini çekecek yapma hocam. İkinci dediğin kız seni deniyor da olabilir açıkçası görmedim öyle bir olay. Eski puacilar diyordu ta 1990'larda falan artık yeni olanlarda da böyle bir şey görmedim. Hiç konuşmayın demiyorum ama eksi yazar bff gibi takılmak.

Kızın kız arkadaşı olarak çevresinde dolanman hangi kızın ilgisini çekecek yapma hocam. İkinci dediğin kız seni deniyor da olabilir açıkçası görmedim öyle bir olay. Eski puacilar diyordu ta 1990'larda falan artık yeni olanlarda da böyle bir şey görmedim. Hiç konuşmayın demiyorum ama eksi yazar bff gibi takılmak.
Olay zaten diğer kızların o kızları flörtlerin zannediyor olması. Gidip enayi gibi kızı yedir içir gezdir demiyorum.

@incisquirtle hocam zaten ben de yedirin dedin demiyorum. Burda üç farklı olay olabilir ya kız friendzone olduğunu anlayacak. İyi bir durum değil. İkinci durum tabak çevirdiğini düşünecek. Ki aldatma zaten bu sevgilin varken. Terk edileceksin. Üçüncü durum aynı şeyi kız da aynı şeyi yaptığı için pek takmayacak o da kötü bir durum pek iyi senaryo yok gibi burda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı