Aklıma bir fikir geldi, patent başvurusu yapmalı mıyım?

Flying Koala

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
3070-1660
12400f-3500x
Merhaba, lise 2'ye gidiyorum ve aklıma fikir geldi. 14 yaşındayım. Sizce patent başvurusu yapmalı mıyım ya da başvuru yapabilir miyim? Yoksa daha da geliştirip fikirde kullanılacak modelleri de mi yapmalıyım?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, lise 2'ye gidiyorum ve aklıma fikir geldi. 14 yaşındayım. Sizce patent başvurusu yapmalı mıyım ya da başvuru yapabilir miyim? Yoksa daha da geliştirip fikirde kullanılacak modelleri de mi yapmalıyım?

Teşekkürler.

İcadın ne gibi saçma bir şey sormayacağım tabii ki de fakat (icat diyorum aklıma gelmedi) icadın günlük hayatta iş yapar bir şey mi? Veya geliştirilebilir yönleri var mı yani geliştirilmeye açık mı? Ne alanda kullanılacak?

İcadın ne gibi saçma bir şey sormayacağım tabii ki de fakat (icat diyorum aklıma gelmedi) icadın günlük hayatta iş yapar bir şey mi? Veya geliştirilebilir yönleri var mı yani geliştirilmeye açık mı? Ne alanda kullanılacak?
Araçların viraj teknolojisi hakkında.

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkürler.
Bunu karşılamaya bütçeniz varsa ve bu patenti satabileceğinize inanıyorsanız alın derim.

Teşekkürler.

Sadece düşünceden ibaret ise hayır, sanmıyorum. Ama elinde elle tutulur bir ürün mevcut ise neden olmasın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı