Akortek - Teknobiyotik İşkencesi!

Siz yine iyi kurtarmışsınız.Benimkilerde tık yok,birde PSU'nun bozuk olduğunu anlayana kadar ikinci sistemide yaktım.Birde satmaya hazırlanıyordum ya. :(

Çok geçmiş olsun desemde geçmeyecek hocam ama gerçekten geçmiş olsun, en iyisinden en kötüsüne farketmeksizin sorun yaşanabiliyor sizinde başınıza en kötüsü gelmiş.
 
Geçen gün bu PSU'ya C4'ün bir tık üstü dediğim için linç etmişlerdi şaşırmadım, geçmiş olsun.

Konuyu kirlettim ama kusura bakmayın:
@saphary @Ahmet İnanoğlu @matadoria @(Ry)Zen'siz olmaz. @Esperoja


Sizin elinizde olanların sorun olmaması iyi bir model olduğu anlamına gelmez nede olsa Gamepower, Rampage gibi markaları kullanıp sorun yaşamayanlar var.

Bu Akortek kadar dengesiz bir firma yok birine yardımcı oluyorlar birine böyle davranıyorlar ilginç. Ne zaman hatırlamıyorum ama @AlgoritMa aldığı anakart (ASRock) sorunlu gelmişti sanırım direkt değişim yapmışlardı sanırım.
Neden etiketlendiğimi çözemedim.
 
Çok geçmiş olsun desemde geçmeyecek hocam ama gerçekten geçmiş olsun, en iyisinden en kötüsüne farketmeksizin sorun yaşanabiliyor sizinde başınıza en kötüsü gelmiş.
Olsun,öğrenmiş olduk.Yine yapmam gerekirse bu sefer iki kere düşüneceğim.Bu arada geçti gitti unutmuştum ama konusu açılınca yine aklıma geldi,bir anlatayım dedim. :D
 
Neden etiketlendiğimi çözemedim.
Şöyle bırakayım:
C4'ün biraz üstü pek önermem.
 
Şöyle bırakayım:
Hocam gülücük atacaktım, kızgın emojisi atmışım yanlışlıkla :D, dediklerinizde haklısınız lafım yok.
 
Bu Akortek kadar dengesiz bir firma yok birine yardımcı oluyorlar birine böyle davranıyorlar ilginç. Ne zaman hatırlamıyorum ama @AlgoritMa aldığı anakart (ASRock) sorunlu gelmişti sanırım direkt değişim yapmışlardı sanırım.
İtopya, İncehsap, Vatan, Teknobiyotik v.b yerlerden alışveriş ve satış sonrası hizmet tamamen şans işi. Orada çalışan sizle ilgilenen kişi iyiyse yaşadınız. Ama değilse hangi firma olursa olsun çok uğraştırıyorlar.

Değişimden gelen anakartta da aynı sıkıntı oldu yine yolladım. Bakalım onlardan bir iki güne cevap gelir. Muhtemelen yine değişim ya da iade verecekler.

Mesela MSI'ın Türkiye servisi olan Servis Point'le alakalı milyon tane şikayet var. Lakin ben Ekran kartımı gönderdim 4 gün sonra yapıp beni arayıp detaylıca bilgilendirip geri yolladılar. Sonra başka sefer farklı sebepten yolladım bakım yapıp 3 günde geri yolladılar. Çok hızlı ve ilgililerdi. Kartım da canavar gibi çalışıyor.

@Jotti Direkt olarak Aerocool'a e-mail atın. Ben bir kaç şey için e-mail atmıştım 2 günde cevap verip ilgilenmişlerdi. İngilizce olarak yazın. Çok düzgün yazmanıza gerek yok. Ana hatlarıyla belli olsun, bir iki tane de fotoğraf ekleyin. Bakalım ne cevap verecekler.
 
Teknobiyotik bana ve arkadaşıma sıfır diye, ikinci el / outlet ürün gönderdi! Arkadaşım 1300 TL ödedi parçaya, bende kendi siparişime 500 TL civarı ödedim. Neyse kendilerine söyledik, bize kullanılmış ürün geldi diye, hiç şaşırmadılar(farkındalar sanırım), özür falan da dilemediler gönderin bakalım dediler. 14 gündür kendilerinde incele incele bitiremediler! Bu dolandırıcılık değil de nedir kardeşim? Bakın 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu Madde 157 ne diyor;

Dolandırıcılık
MADDE 157- (1) Hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, onun veya başkasının zararına olarak, kendisine veya başkasına bir yarar sağlayan kişiye bir yıldan beş yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezası verilir.​


Uzak durun, kablo bile almayın. Ticaret ahlakı olmayan bir firma!
 
@Sylveon Anakartıma isteğim üzerine yeniden değişim kararı çıkmış. Tarafıma gönderilen 3. anakart olacak. :D
Bugün gün içerisinde kargolayacaklarmış. Göndermeden kontrol edin dedim ama bakalım nolcak. 😁


Düzenleme: Şimdi aradılar beni. Kargoyu kardeşim gönderdiği için karışıklık olmuş ve işleme alınmamış. Halbuki ben kardeşimin göndereceğini kargo takip numarasıyla beraber e-mail yoluyla bildirmiştim. Onlar da "Teşekkürler. Gerekli işlemler yapılacaktır." diye cevap vermişlerdi.

Telefondaki elemana iyice bastım. Bana durumu şimdi anladığını, gerekli işlemlerin yapılacağını söyleyerekten özür diledi. Bakalım ne olacak.
 
Son düzenleme:
Hocam yani ürün sorunludur o yüzden almayalım diyorsanız ürün aerocool vx 500 plus, ama akortek teknik servis sorunlarının bu ürünle alakası yok :).


Keşke benimkide iade vb. gibi birşey olsaydı. Benim olay söylediğiniz durumlardan çok farklı.
Dark raider kasa ile beraber siperiş verdim o güç kaynağını henüz kargoya verilmedi.Ne yapmalıyım?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı