Akortek/Teknobiyotik tarafından dolandırıldım

Şimdiye kadar biri hazır sistem olmak üzere 3 alışverişim oldu, hiçbirinde sorun yaşamamıştım. Başınıza gelenler için üzüldüm, geçmiş olsun. Hep ergen gibi tavırları vardı zaten, muhtemelen patronun oğluna falan denk geldiniz Bundan sonra siteye uğramam, sorana da önermem.

Müşteriye nasıl davranacaklarını bilmiyorlar zaten, youtube yorumlarında bile agresif agresif cevaplar veriyorlar geçen gördüğüm bir tanesini atıcakdım buraya ama silmişler yorumu . Bu konuyu saymıyorum bile.

İlk sorun yaşadığımda farketmiştim saygısız olduklarını ama dolandıracakları hiç aklıma gelmemişti. Burası dağ başı değil yaptıkları şeyin cezalarını elbet çekecekler.

İfadeler: x4r
Büyük çaplı şirketler haricine güvenmemek gerek; Vatan Bilgisayar, Hepsiburada, İncehesap, MediaMarkt vb.
Öyle küçük firma değil High power Aerocool Asrock Seasonic Galaxy markalarının distributoru.Ama büyük olmayı beceremeyen firma.

Böyle bir olay yaşandıysa cidden çok kötü bir durum.

Seneler önce sadece 1 ürün almıştım kendilerinde uzun bir süre sonra sorun çıkınca direk değişim yapmıştılar. Ancak sizde neden böyle bir durum olmuş üzücü açıkçası.

Ayrıca gerçekten size dava felan açılırsa korkmayın destek çıkmaya çalışırız. Ancak mümkünse tatlı dil ile çözmeye çalışın.

Gerçek ise ne demek hocam, önceki konularımı bulabilirsiniz 2 konu daha var eski dava süreçlerine dair.

Geçenlerde YouTube'da bir videolarını izledim PSU ile ilgili. Altına bir yorum yaptım.

Görseli atıyorum yorum sizin yazdığıma atılan cevaba bakın ayrıca diğer yorum yapanlara verilen üsluba. Sadece şunları bile okuyan kişi buralardan alışveriş yapmaz.

Büyük geçmiş olsun. Ben konu açmıştım halbuki itopya,incehesap,vatan,gameekstra,uzmanlar,zocco,eternal vs. baya bir alışveriş yaptım fakat bu firmanın bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…