Akortek/Teknobiyotik tarafından dolandırıldım

Şimdiye kadar biri hazır sistem olmak üzere 3 alışverişim oldu, hiçbirinde sorun yaşamamıştım. Başınıza gelenler için üzüldüm, geçmiş olsun. Hep ergen gibi tavırları vardı zaten, muhtemelen patronun oğluna falan denk geldiniz 😔 Bundan sonra siteye uğramam, sorana da önermem.

Müşteriye nasıl davranacaklarını bilmiyorlar zaten, youtube yorumlarında bile agresif agresif cevaplar veriyorlar geçen gördüğüm bir tanesini atıcakdım buraya ama silmişler yorumu 😀. Bu konuyu saymıyorum bile.

Müşteriye nasıl davranacaklarını bilmiyorlar zaten, youtube yorumlarında bile agresif agresif cevaplar veriyorlar geçen gördüğüm bir tanesini atıcakdım buraya ama silmişler yorumu 😀. Bu konuyu saymıyorum bile.

İlk sorun yaşadığımda farketmiştim saygısız olduklarını ama dolandıracakları hiç aklıma gelmemişti. Burası dağ başı değil yaptıkları şeyin cezalarını elbet çekecekler.

Büyük çaplı şirketler haricine güvenmemek gerek; Vatan Bilgisayar, Hepsiburada, İncehesap, MediaMarkt vb.
Arkadaşlar firma zaten kötü. Zamanında yan sanayi Dark ile Cooler Master karşılaştırdılar hadi onu geçtim kafasına göre insanlara "Rage"atıyorlar. Çok boş insanlar. Bu zamana kadar bi High Power psularını önermişimdir dahası yoktur onu da önermem.
Öyle küçük firma değil High power Aerocool Asrock Seasonic Galaxy markalarının distributoru.Ama büyük olmayı beceremeyen firma.

Böyle bir olay yaşandıysa cidden çok kötü bir durum.

Seneler önce sadece 1 ürün almıştım kendilerinde uzun bir süre sonra sorun çıkınca direk değişim yapmıştılar. Ancak sizde neden böyle bir durum olmuş üzücü açıkçası.

Ayrıca gerçekten size dava felan açılırsa korkmayın destek çıkmaya çalışırız. Ancak mümkünse tatlı dil ile çözmeye çalışın.

Böyle bir olay yaşandıysa cidden çok kötü bir durum.

Seneler önce sadece 1 ürün almıştım kendilerinde uzun bir süre sonra sorun çıkınca direk değişim yapmıştılar. Ancak sizde neden böyle bir durum olmuş üzücü açıkçası.

Ayrıca gerçekten size dava felan açılırsa korkmayın destek çıkmaya çalışırız. Ancak mümkünse tatlı dil ile çözmeye çalışın.
Gerçek ise ne demek hocam, önceki konularımı bulabilirsiniz 2 konu daha var eski dava süreçlerine dair.

Geçenlerde YouTube'da bir videolarını izledim PSU ile ilgili. Altına bir yorum yaptım.

Görseli atıyorum yorum sizin yazdığıma atılan cevaba bakın ayrıca diğer yorum yapanlara verilen üsluba. Sadece şunları bile okuyan kişi buralardan alışveriş yapmaz.

Ekran görüntüsü 2020-12-29 205136.png

Evet bu kelimeyi rahatlıkla kullanabiliyorum çünkü bildiğiniz dolandırıldım, daha öncesinde bu firmalarla ilgili 2 konum bulunmakta Power Supply bozulduğu için göndermiştim onlar bana kutusuz garanti belgesiz bir ürün göndermişti ama bunu göndermeleri içinde THH başvurmuştum çünkü garanti kapsamında değil demişlerdi bana :). Daha sonra gelen bu ürün içinde THH mahkemesi başvurdum ve mevcut ürün üzerinden iade kabul edildi. Şikayet var üzerinden yazmış olduğum şikayeti kaldırmam için aradılar ilgilendiler halledeceğiz iadeyi yapacağız dediler, şikayeti kaldırdım ve bugün itibari ile biz size dava açacağız fiyatı biz belirleriz büyük ihtimal iade yapılmayacak yapmayacağız dediler :). Ama bana iade için ürünü göndermemi istediler :), ürünü kendilerine gönderdim, özellikle sordum ürüne el koyup iade yapmıyoruz mu diyorsunuz diye "evet yapılmayacak" dendi.

Not: Şu saniyeden sonra iş icraya ve oradan dümdüz kendilerine dolandırıcılık davası açmam ile devam edecek. Gerçekten sizlere tavsiyem ve isteğim bu konuyu okuyup çevrenize arkadaşlarınıza ayrıca "kendinize" durumu anlatıp ne yaşayacağınızı unutmamak.
Büyük geçmiş olsun. Ben konu açmıştım halbuki itopya,incehesap,vatan,gameekstra,uzmanlar,zocco,eternal vs. baya bir alışveriş yaptım fakat bu firmanın bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı