7-8 yıldır alışveriş yaparım. En son 3 ay kadar önce yaptım. Şansıma hiç sorun yaşamadım. Bana soranlarada hep tavsiye ettim. Demek ki artık buna da dikkat etmek gerekiyor.
Büyük çaplı şirketler haricine güvenmemek gerek; Vatan Bilgisayar, Hepsiburada, İncehesap, MediaMarkt vb.Masadan eksiliyor dostlar. Sinerji mi kaldı sadece?
Ayrıca arkadaş İstanbul’da oturuyorsa, ben olsam ofislerine giderdim. Kimmiş bakalım söylesin bana o ürünü iade etmeyen diye. Telefonla hiçbir iş çözülmez. Gideceksin yüz yüze, el mi yaman bey mi yaman?
GameGaraj Türkiye'nin en iyi müşteri hizmetlerine sahip şirketlerden biridir. Umarım kendilerini bozmazlar.
GameGaraj adamdır.Masadan eksiliyor dostlar. Sinerji mi kaldı sadece?
Teknobiyotik kapandı diye biliyordum İstanbul Bilişim aynı durumdaydı bayağı kişiyi dolandırmıştı nihayet kapandı. Böyle belirsiz yerlerden uzak durun, bunlar fare kapanı gibidir. Neyse olan olmuş geçmiş olsun, Hepsiburda'dan şaşmamaya çalışın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.