Akortek/Teknobiyotik tarafından dolandırıldım

Ayrıca arkadaş İstanbul’da oturuyorsa, ben olsam ofislerine giderdim. Kimmiş bakalım söylesin bana o ürünü iade etmeyen diye. Telefonla hiçbir iş çözülmez. Gideceksin yüz yüze, el mi yaman bey mi yaman?

Hocam öyle bir durumda büyük ihtimalle suçlu duruma düşerim, şuan dolandırıldım ve haklı durumdayım. Tahminen bana ödeyecekleri paradan daha büyük bir ceza alacaklar, varsın 6 ay 1 sene daha sürsün :).

GameGaraj Türkiye'nin en iyi müşteri hizmetlerine sahip şirketlerden biridir. Umarım kendilerini bozmazlar.

Umarım, çünkü destek ekibi iyi olan ve insanları mağdur etmeyen çok az firma var piyasada. Sorunu yaşadığım firmalardan 10 20TL daha ucuza almak için kesinlikle elinizi taşın altına sokmayın.

Teknobiyotik kapandı diye biliyordum İstanbul Bilişim aynı durumdaydı bayağı kişiyi dolandırmıştı nihayet kapandı. Böyle belirsiz yerlerden uzak durun, bunlar fare kapanı gibidir. Neyse olan olmuş geçmiş olsun, Hepsiburda'dan şaşmamaya çalışın.

Teknobiyotik kapandı diye biliyordum İstanbul Bilişim aynı durumdaydı bayağı kişiyi dolandırmıştı nihayet kapandı. Böyle belirsiz yerlerden uzak durun, bunlar fare kapanı gibidir. Neyse olan olmuş geçmiş olsun, Hepsiburda'dan şaşmamaya çalışın.

İstanbul bilişimdekiler ceza almıştı hatırladığım kadarıyla, bu yaptıklarının elbet bir cezası olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı