st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.052 Çözümler 51 10 Mart 2023 #41 EkmekArasıRam dedi: Ben bir kuruş bile almıyorum. Ama siz... Götürmüşsünüz CHP'den paraları ohh ne güzel değil mi? Olmaz böyle ama. Adamın sesini düzenlemekten bıkmadınız gitti. Kaybedecek zaten. Halk burada bağırıyor sen aday olma diye ama o... Genişletmek için tıkla... Canlı yayında olan şeye de mi montaj diyorsun. Paylaştım sildim de görmedin herhalde makarna yemekten gözler de zarar görmüş olsa gerek. [Silindi]
EkmekArasıRam dedi: Ben bir kuruş bile almıyorum. Ama siz... Götürmüşsünüz CHP'den paraları ohh ne güzel değil mi? Olmaz böyle ama. Adamın sesini düzenlemekten bıkmadınız gitti. Kaybedecek zaten. Halk burada bağırıyor sen aday olma diye ama o... Genişletmek için tıkla... Canlı yayında olan şeye de mi montaj diyorsun. Paylaştım sildim de görmedin herhalde makarna yemekten gözler de zarar görmüş olsa gerek. [Silindi]
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 10 Mart 2023 #42 st_140523 dedi: Canlı yayında olan şeye de mi montaj diyorsun. Paylaştım sildim de görmedin herhalde makarna yemekten gözler de zarar görmüş olsa gerek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yalan şeyleri ne güzel siliyorsun hadi bunu da sil tam olsun.
st_140523 dedi: Canlı yayında olan şeye de mi montaj diyorsun. Paylaştım sildim de görmedin herhalde makarna yemekten gözler de zarar görmüş olsa gerek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yalan şeyleri ne güzel siliyorsun hadi bunu da sil tam olsun.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.052 Çözümler 51 10 Mart 2023 #43 EkmekArasıRam dedi: Yalan şeyleri ne güzel siliyorsun hadi bunu da sil tam olsun. Genişletmek için tıkla... Yok ondan silmiyorum. Adliyeye gitmekle uğraşamam bir de, ondan siliyorum. Neyse anlamayana daha anlatamam.
EkmekArasıRam dedi: Yalan şeyleri ne güzel siliyorsun hadi bunu da sil tam olsun. Genişletmek için tıkla... Yok ondan silmiyorum. Adliyeye gitmekle uğraşamam bir de, ondan siliyorum. Neyse anlamayana daha anlatamam.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 10 Mart 2023 #44 EkmekArasıRam dedi: Yalan şeyleri ne güzel siliyorsun hadi bunu da sil tam olsun. Genişletmek için tıkla... Baskanin gibi "namussuz, haysiyetsiz" de. Tam olsun. Tuzsuz karabibersiz olmuyor.
EkmekArasıRam dedi: Yalan şeyleri ne güzel siliyorsun hadi bunu da sil tam olsun. Genişletmek için tıkla... Baskanin gibi "namussuz, haysiyetsiz" de. Tam olsun. Tuzsuz karabibersiz olmuyor.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 10 Mart 2023 #45 388526 dedi: Baskanin gibi "namussuz, haysiyetsiz" de. Tam olsun. Tuzsuz karabibersiz olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
388526 dedi: Baskanin gibi "namussuz, haysiyetsiz" de. Tam olsun. Tuzsuz karabibersiz olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #46 378344 dedi: Hem de muhalefeti göndereceğiz. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olmayacağı kesin.
378344 dedi: Hem de muhalefeti göndereceğiz. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olmayacağı kesin.
B BrokenHeartS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 1.731 Çözümler 9 10 Mart 2023 #47 EkmekArasıRam dedi: Ben bir kuruş bile almıyorum. Ama siz... Götürmüşsünüz CHP'den paraları ohh ne güzel değil mi? Olmaz böyle ama. Adamın sesini düzenlemekten bıkmadınız gitti. Kaybedecek zaten. Halk burada bağırıyor sen aday olma diye ama o... Genişletmek için tıkla... Hala tutturmuşsun CHP diyorsun yazdıklarımı iyi oku ilk önce ne demek istediğimi anlarsın belli ki yaşın küçük seninle konuşmak bile bir şey kazandırmacak bana hadi kal sağlıcakla. Son düzenleme: 10 Mart 2023
EkmekArasıRam dedi: Ben bir kuruş bile almıyorum. Ama siz... Götürmüşsünüz CHP'den paraları ohh ne güzel değil mi? Olmaz böyle ama. Adamın sesini düzenlemekten bıkmadınız gitti. Kaybedecek zaten. Halk burada bağırıyor sen aday olma diye ama o... Genişletmek için tıkla... Hala tutturmuşsun CHP diyorsun yazdıklarımı iyi oku ilk önce ne demek istediğimi anlarsın belli ki yaşın küçük seninle konuşmak bile bir şey kazandırmacak bana hadi kal sağlıcakla.
328914 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.192 Makaleler 11 Çözümler 59 10 Mart 2023 #48 Arkadaşlar o değil de bu siyasete giriyorsa forumda siyaset yasak değil miydi ben mi öyle biliyorum? Yanlış anlamayın yanlış biliyorsam aydınlatın.
Arkadaşlar o değil de bu siyasete giriyorsa forumda siyaset yasak değil miydi ben mi öyle biliyorum? Yanlış anlamayın yanlış biliyorsam aydınlatın.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 10 Mart 2023 #49 328914 dedi: Arkadaşlar o değil de bu siyasete giriyorsa forumda siyaset yasak değil miydi ben mi öyle biliyorum? Yanlış anlamayın yanlış biliyorsam aydınlatın. Genişletmek için tıkla... Kullanici haberleri kategorisine bakarak anlayabilirsiniz. Forumda siyaset yasak olsaydi onaylanmazdi bu konu.
328914 dedi: Arkadaşlar o değil de bu siyasete giriyorsa forumda siyaset yasak değil miydi ben mi öyle biliyorum? Yanlış anlamayın yanlış biliyorsam aydınlatın. Genişletmek için tıkla... Kullanici haberleri kategorisine bakarak anlayabilirsiniz. Forumda siyaset yasak olsaydi onaylanmazdi bu konu.
328914 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.192 Makaleler 11 Çözümler 59 10 Mart 2023 #50 388526 dedi: Kullanici haberleri kategorisine bakarak anlayabilirsiniz. Forumda siyaset yasak olsaydi onaylanmazdi bu konu. Genişletmek için tıkla... Anladım sağolun.
388526 dedi: Kullanici haberleri kategorisine bakarak anlayabilirsiniz. Forumda siyaset yasak olsaydi onaylanmazdi bu konu. Genişletmek için tıkla... Anladım sağolun.