AKP'li Resul Torun: Suriyelilerin hastane ücreti Sağlık Bakanlığı tarafından ödeniyor

Halk olarak tepki gösteren falan yok. Hiçbir soruna hiç bir şekilde tepki gösteren yok.

Tepki nasıl gösterilir biliyor musunuz? Yazar kasa fırlatan dayı gibi, Fransa'da sarı yelekliler gibi. Sokak röportajında "açız, ekonomi kötü ühü ühü" diye ağlamakla tepki olmaz. O tepkiyi ...ne takan olmaz.
 
Kendi cüzdanlarından ödüyorlarsa ödesinler, vergime dokunmasınlar.
 
Başta Suriyelilere bedava, sonrasında hayır bedava değil Sağlık Bakanlığı ödüyor mu demiş? İkisi de aynı anlama gelmiyor mu zaten?

Suriyelileri oy için göndermiyorlar diyen sevgili arkadaşlar. Suriyelilerin 100 bini vatandaş olsa 100 bini oy kullanacak. Hükümetin amacı mülteciler üzerinden oy almak olsaydı, Suriyelileri gönderir 100 binden kat ve kat fazla oy alırdı zaten.
 
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE 1 kalemi kırmak kolaydır peki 10 kalemi? 100 kalemi? Tek kişi tepki gösterirse başını ezerler, olayı kapatırlar. 1.000 kişi, 10.000 kişi tepki gösterir de onları ezmeye kalkarlarsa peşinden 100.000 kişi uyanır, milyonlar takip eder.

@381258 hükümet halk oylarından ümidini kesmiş durumda ki haklı. 18 yıldır AKP'ye laf ettirmeyen akrabalarım bile sana oy veririm bu hükümete çıkarıp cima eyleseler bile oy vermem dedi geçen. Şu an hükümete oy verecek olan Türk kesim bu adamlar ne yaparsa yapsın oy vermeye devam edecek, vermeyecek kesim de aynı şekilde ne yaparlarsa yapsınlar oy vermeyecek. Bu yüzden oy kaynağını dışarılarda arıyorlar. İnsanların asıl derdi mülteciler değil açlık, adaletsizlik, can korkusu...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı