AKP'nin İstanbul'a ihanetinin anatomisi

65 milyon Euro parayı neden gününümüz kuru ile çarptınız onu anlayamadım ben? Bu körüklü otobüsler 2006 yılında ihale edilmiş.

O günün şartları ile 110 milyon TL falan ediyor.
Evet seni bekliyorduk.

65 milyon euro parayı neden gününümüz kuru ile çarptınız onu anlayamadım ben? Bu körüklü otobüsler 2006 yılında İHA'le edilmiş.

O zaman 110 milyon ile yaklaşık 80 milyon dolar alınabiliyordu, şimdi 80 milyon dolar yaklaşık 1,5 milyar TL. Buna ne diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
65 milyon Euro parayı neden gününümüz kuru ile çarptınız onu anlayamadım ben? Bu körüklü otobüsler 2006 yılında ihale edilmiş.

Kadir Topbaş savunucusu da gelmiş. Kadir Topbaş'ın anneme borcu vardı. Borcunu vermeden öldü. Hakkımı helal etmiyorum. Rizeli bir ortağı ile fabrika açtılar bunlar Rize'de. Annem de fabrikaya çay verdi ama parasını alamadı.

Ha bir de Hollanda'dan alınan ve bugün çalışamayan metrobüsler var tabi, bilmiyorum onlar hakkında iki kelam edebilir misin?

Arkadaş keşke sadece Kadir Topbaş'ı savunsa. Yanlış olan her şeyi savunuyor kerata. Parası yattığı zaman, keyfinden keyif alıyor.

O paraya zamanında İstanbul'a kentsel dönüşüm yapılsaydı, şimdi bir tane çürük bina kalmazdı Türkiye'de.

İzmir Dikili'de de yıllardır süren bir altyapı ihaneti var, her gün altyapı kazılıp onarılıp yenileniyor ve ertesi gün yine sorun yaşanıyor. Günlerce patlayan borulardan sular akıyor, denizin kenarında yağmurda yolları su basıyor. 4 gündür denizin dibinde sular tamamen kesik, tonlarca para her gün altyapıya akıtılıyor ve hiçbir şey çözüme kavuşturulamamış vaziyette. Akp zihniyetinden gram haz etmem ancak pek çok CHP Belediyesi de geri kalır durumda değil. Karayalçın'ın kent-kop rezaletini de unutmamak lazım, babamların ihale ile aldığı işi rüşvet vermedikleri için geri ellerinden aldıklarını saymıyorum bile. Mevcut Ankara büyükşehirde söz alan Berkay Beyin'de nasıl bir jeoloji mühendisi olup sanayi bölgesinde raporları geçen tek kişi olmasını araştırın derim.

@xakiran 2006 yılındaki 110 milyon TL ile 2022 senesindeki 110 milyon TL'nin aynı olmadıklarını kendileri de çok iyi biliyor. İşlerine gelmiyor ve 2006 senesi için 110 milyon TL çok iyi paraydı. Paranın bir kıymeti vardı o zamanlar.

Dolar kurunun 16 yılda 10 kat artmış olması çok ironik değil mi? Günümüzün kuruna ek olarak enflasyon farkını da katarsak ancak zarar ortaya çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…