Mhg3436
Hectopat
Daha fazla  

- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen 5 5600
 Asus RTX 4060
 Asus Prime A520M-K
 Corsair 8 GB 3200 mhz (2x)
 Bitfenix Flow 600+ 80 Tempered Glass 3.0 Usb Port
 Kingston 1 TB M.2 Ssd 3500MB okuma
 LG 24GN60R - B 144 hz Full HD IPS Gaming Monitör
- Meslek
- Öğrenci
Direkt konuya giriyorum. Akrabalar arasında dışlanıyorum, sevilmiyorum. Bugün mesela kuzenimin 18 yaşına girme doğum gününü kutladılar. Kutlamak için 40 kilometrelik yol sarf ettiler ancak ben bugün oraya davet edilmedim. Hatta kuzenimle pide almaya gittik hiç davet filan etmedi. Hiç böyle şeylere davet edilmiyorum. Pikniğe, geziye veya arsaya gittiklerinde hiç davet edilmiyorum. Benim dışında herkesin haberi var bir ben davet edilmedim. Kuzenimin lise mezuniyetine gittiler benimkisine gelmediler. Diğer yeğenlerim kuzenim filan bir birine sarılırken bana uzaktan selam veriyor. Bunun sebebini aileme sorduğumda: Rahmetli amcamın ailesi her diğer amcamın ailesiyle iç dış gibiymişler. Yani daha geçen seneye kadar aynı binada oturdular, hep birbirlerine gidip geliyorlardı. Ondan olabilir diyor. "biz uzakta kaldık" diye diyor. Ama ben bunu yine de mantıklı bulmuyorum.
Yani lafın kısası hiçbir yere davet edilmiyorum, hiçbir etkinlikten filan haberim olmuyor. Beni sevmiyorlar gibi. Kuzenimle bayağı bayağı sarılıyorlar, bana uzaktan. Sohbet bile etmiyorlar benimle. Acaba "kilolu ve tipsiz" diye mi bu durumdayım?
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Not: Ergen vs. demeyin. Ergenlikle hiçbir alakası yok.
Not 2: Baba tarafı.

Yani lafın kısası hiçbir yere davet edilmiyorum, hiçbir etkinlikten filan haberim olmuyor. Beni sevmiyorlar gibi. Kuzenimle bayağı bayağı sarılıyorlar, bana uzaktan. Sohbet bile etmiyorlar benimle. Acaba "kilolu ve tipsiz" diye mi bu durumdayım?
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Not: Ergen vs. demeyin. Ergenlikle hiçbir alakası yok.
Not 2: Baba tarafı.

Son düzenleyen: Moderatör: