Akrabalar arasında dışlanıyorum

Aynı şekilde sende onlara soğukkanlı davranıp ailende yakın olduğun kişilerle iletişim kur emin ol böyle şeyleri düşünmene bile gerek kalmıyor.
Hocam kuzenim bana soğuk vs. davranmıyor ama işte davet edilmiyorum. Bir tek bu koyuyor. Diğer büyük kuzenim ile bir araya geldiklerinde filan beni saymıyor bile.

Hocam kuzenim bana soğuk vs. davranmıyor ama işte davet edilmiyorum. Bir tek bu koyuyor. Diğer büyük kuzenim ile bir araya geldiklerinde filan beni saymıyor bile.

Genel bir durum aslında kalabalık bir ortama girildiğinde daha çok yakın olduğu bir insan ile karşılaşınca yanındaki başka insanı unutuyor bizim milletimiz. çok takılmana gerek yok.

Direkt konuya giriyorum. Akrabalar arasında dışlanıyorum, sevilmiyorum. Bugün mesela kuzenimin 18 yaşına girme doğum gününü kutladılar. Kutlamak için 40 kilometrelik yol sarf ettiler ancak ben bugün oraya davet edilmedim. Hatta kuzenimle pide almaya gittik hiç davet filan etmedi. Hiç böyle şeylere davet edilmiyorum. Pikniğe, geziye veya arsaya gittiklerinde hiç davet edilmiyorum. Benim dışında herkesin haberi var bir ben davet edilmedim. Kuzenimin lise mezuniyetine gittiler benimkisine gelmediler. Diğer yeğenlerim kuzenim filan bir birine sarılırken bana uzaktan selam veriyor. Bunun sebebini aileme sorduğumda: Rahmetli amcamın ailesi her diğer amcamın ailesiyle iç dış gibiymişler. Yani daha geçen seneye kadar aynı binada oturdular, hep birbirlerine gidip geliyorlardı. Ondan olabilir diyor. "biz uzakta kaldık" diye diyor. Ama ben bunu yine de mantıklı bulmuyorum.
Yani lafın kısası hiçbir yere davet edilmiyorum, hiçbir etkinlikten filan haberim olmuyor. Beni sevmiyorlar gibi. Kuzenimle bayağı bayağı sarılıyorlar, bana uzaktan. Sohbet bile etmiyorlar benimle. Acaba "kilolu ve tipsiz" diye mi bu durumdayım?
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Not: Ergen vs. demeyin. Ergenlikle hiçbir alakası yok.
Not 2: Baba tarafı.

Aynı şekilde mesela diğer bir kuzenimin Instagram hesabına istek attım kullanmasına rağmen isteğimi bekletti. Hem o hem anası. Diğer kuzenimi filan kabul etmiş.

Aile büyükleri arasında sürtüşmeler olmuş hocam. Süre gelen aile anlaşmazlığı. Aile büyüklerinin yaşadığı problem maalesef ki herkese sirayet etmiş olarak yorumluyorum.
Durum düşündüğünüz gibi. Başkasının sorununu biz de çekiyoruz.

Aile büyükleri arasında sürtüşmeler olmuş hocam. Süre gelen aile anlaşmazlığı. Aile büyüklerinin yaşadığı problem maalesef ki herkese sirayet etmiş olarak yorumluyorum.

Hocam belki diğerlerine göre küçüğüm diyedir. Bahsettiğim kuzenim ile aramda 3 yaş fark var.

Akrabaların sinsiliğini o kadar hafife alma vallahi lut kavminden beterdir bu örgüt. Yaşa, tipe, kiloya çok bakmazlar ayrıca profildeki sensen çok tatlı birisin bence.

Övgünüz için çok teşekkür ederim. Benim küçüklüğümden kalma fotoğraf.
Akraba konusun da ise dediğiniz gibi, zaten annem anlattıkça bir şeyleri, ben tiksinmeye başlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı