Akrabam tarafından dolandırıldım

Bilgilendirme için teşekkürler, emin olmadan açmak istemedim. Tüm hocalarıma bilgilendirme için teşekkür eder; iyi geceler diliyorum. Çok yardımcı oldunuz çok teşekkürler.

Davanın sonucu umarım lehinize olur ama olmazsada ahirette bunun cezasını ödeyecek inşallah

Yok hocam sadece dekont, kamera kaydı ve kardeşi şahit bunlar tek var
Bunların hiç biri kanıt olamaz. Tut ki sen parayı verdiğin kişiye o gün hediye mahiyetinde verdin ve daha sonra kardeşini ikna ederek kişiyi şantajlamaya çalışıyorsun. Fikri hür hiçbir yargı merci sana paranı geri iade edemez. Paranı bu kadar seviyorsan önceden sözleşme yaparak borç vermeliydin. Hukuk 101'den mahrum üyelerin "kazanırsın abi biz karar verdik sen haklısın" mesajlarına aldanmamanı öneririm.

Bunların hiç biri kanıt olamaz. Tut ki sen parayı verdiğin kişiye o gün hediye mahiyetinde verdin ve daha sonra kardeşini ikna ederek kişiyi şantajlamaya çalışıyorsun. Fikri hür hiçbir yargı merci sana paranı geri iade edemez. Paranı bu kadar seviyorsan önceden sözleşme yaparak borç vermeliydin. Hukuk 101'den mahrum üyelerin "kazanırsın abi biz karar verdik sen haklısın" mesajlarına aldanmamanı öneririm.
Hocam dekont, şahit ve kamera kayıtları eyer bulunursa daha ne olsun? Resmen vermişim ıspatlıyorum daha ne kanıttı olacak ki en önemlisi kamera görüntüleri bulunursa çözülür diye düşünüyorum

3 yıl önceki kamera kaydını silmişlerdir. ATM bankasından kamera kaydını savcı olmadan alamazsın. Kardeşi neden sana şahitlik etsin?
Çok yakın ve çok samimi arkadaşım yanındaydı o da ablası gibi değil

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı