Hüseyin Ay tarafından dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Frosa dolandırıcının yeni hesap adı. :)
@Silinen üye 2 yıl sonra yolum zaten İzmir'e düşecek bir akrabayı ziyaret etmeye gitcem o zaman o Hüseyin denen arkadaşa sağlam bir dayak atarım nasıl olsa. :)

Yaşım 16 diye bakmayın vallaha döverim ben bu adamı kimseyi dolandırmaya hakkı yok o kadar kişiyi dolandırdı ve adama hiçbir şey olmadı o zaman o şeyi yapmasını da biliriz.

Arkadaş biraz sinirlenmiş ama bir yerden de haklı. Düşünsene para biriktiriyorsun, bir şey alacaksın adam seni dolandırıyor. O an adamı görsen, dövsen falan belki rahatlarsın.
Görsem ben de döverim, orada değilim. Arkadaşı tanıdığım için yazdım. Böyle konularda genelde hep ütopik konuşur.

Valla şimdi bazılarınız saçma sapan atarlanma falan diyeceksiniz ama birisi sizi dolandırsa ve onu bulsanız saf gibi bakacak haliniz yok ya her türlü döversiniz valla bende kaç kez bunun gibi şey yaşadım hakkımı aramasını da bildim yaşımın biraz küçük olmasına rağmen.

İlk ürün satın almamı, iade yapmamı vb. şeyleri daha 10-12 yaşımdayken yaptım. Her zaman herkes hakkını her türlü arayacak, ilk olarak güzelce halletmeye çalışacaksın yok olmuyorsa da gidip sağlam bir dayak atacaksın insan içine çıkmayacak hale getireceksin. Çünkü bazı insanlar güzellikten anlamaz bu adam değişir dedik ama baktık ki değişmiyor o zaman kalan tek çare maalesef dayak atmak oluyor rahatsız olan varsa da kusura bakmasın artık.

Dövmek işe yaramaz ki haklıyken haksız olursunuz. Ha! Tanınmadan bir şekilde yıldırım gibi tepesine inip işi bitirecekseniz olabilir. Kim olduğunuzu bilmemeli yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı