Akran zorbalığı giderek yayılıyor

Bir çok etken vardır ancak aile en önemli etkendir, en basit örnek ailenin çocuğu yetiştirme tarzı kötüdür, halkımız zengin olmadığı için aile içinde bir sürü sorun doğar, aptal diziler izler çoğu aile çocuk özenir, refahın olmadığı yerde şiddetle büyür ve ailesi de bu konuda bilinçli değilse vah haline o çocuğun, yani demek istediğim şu ki bu ülke bu durumdayken eğitim bu halde iken bu kavgalar olmaya devam edecektir.

Boş konuşuyorlar. Sanki eskiden böyle şeyler yoktu. Büyüklerim anlatıyordu bazıları hocalarını bile dövüyormuş. Gelip burada yeni nesil bozdu demeyin. İnsan yetiştiremiyoruz deyin.
Bu tweet haklı olduğunuzu kanıtlar nitelikte.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şiddete şiddetle karşılık vermek çok yanlış olur.
images.jpeg

Şimdi ben bunu yapıp çeken kızların ağzını yüzünü kırsam kadın düşmanı olurum değil mi? Aynı yaşlardayken çok benzer bir olay yaşadım bu olaylar yayılmıyor yıllardır zaten var ama teknoloji sayesinde daha bilindik oluyor.

Sonuna kadar haklısın. Ama bizim bir özenti kesimimiz var, kızları çok daha kutsal bir varlık gibi gören kekolar başlarını çekiyorlar. Onlar yüzünden böyle kızların üstün varlık gibi görüldüğü bir yerde yaşıyoruz. O yüzdende kadın erkeğe vurabiliyor ama erkek kadına vuramıyor mesela. Konu biraz sapacak lakin erkekler kadınlardan daha üstünler 🙂 Bunu sonuna kadar savunuyorum.

Son zamanlarda bazı beyni küçükler tarafından zorbalığa uğruyorum. Yaptığım her harekete laf atıyorlar, gerçekten çok sıkmaya başladı. Bazı beceriksiz aileler yüzünden böyle vasıfsız ahmaklar düzgün öğrencilere zorbalık yapıyor. Sen düzgün bir insan yetiştiremeyeceksen neden çocuk doğuruyorsun? Hadi aileleri geçtim, okul yönetimine gözümle şahit olduğum bir akran zorbalığını dilekçe şeklinde yazdım, hatta benimle birlikte birkaç kişi daha yazdı. Suçlu kişi hala elini kolunu sallayarak millete sataşıyor. Diyebilecek bir şeyim kalmadı artık...

Akran zorbalığı berbat bir şeydir, zamanında çok kez tecrübe ettim o sözde öğretmenlerde göz göre göre yardım etmediler..

Bizim okulda son zamanlarda kiz kavgalari bayagi artti ve bu olayla alakali mudur ilgilenmiyor sonra niye kavga cikti eger okulda umursamayan mudur ya da hocalar varsa artar tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı