Akşam saatlerinde virüs nedeniyle yavaşlama sorunu

Chavushh

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Teknisyen
Malûm virüs nedeniyle herkes evde ve internet kullanımına yüklenme oluyor. Benim yaşadığım sorun özellikle akşam 19:00 - 20:00'den gece 00:00'a kadar hız problemi oluyor. Aynı zamanda ping değerleri de yükseliyor. 100Mbps paket kullanıyorum. Servis sağlayıcısı Millenicom. Gündüz saatlerinde hız testi yaptığımda normal değerler alırken, belirttiğim saatlerde çok dalgalanma oluyor. Sizlere de böyle sorunlar var mı?

Screenshot_20200510-155423_Chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bende de var şu an. 25 Mbps internet kullanıyorum öğlen saatlerinde 23 Mbps ve üstü değerler alırken saat 22:00'dan sonra 10 Mbps'yi zor görüyorum nedeni nedir bilmem.

Hız olarak dalgalanma mevcut mu? Her test yaptığımda farklı sonuç çıkıyor. Özellikle test yaparken 70-80 oluyor ardından 40-45'lere düşüyor inişli çıkışlı. Bir de ping değerlerinde yükselme oluyor mu akşam saatlerinde?

Ben de millenicom kullanıcısıyım. 35 mbps'lik paketini kullanıyorum. 2 3 hafta önceki sokağa çıkma yasaklarında gündüz de gece de farketmeksizin oyunlarda loss yaşıyordum fakat %10 değerlerinde olan loss şu zamanlarda %2 lere kadar düştü. Haftaiçi sıfır sıkıntı yaşıyorum. Bence bir iletişime geçmekte fayda var.

Telekom FTTH 100 Mbit kullanıyorum, günün 24 saati 98 Mbit download,
8,22 upload, ping 3 ms, packet lost 0. Süper. Tabi 1 haziranda upload 4 Mbite düşecek. 100 Mbit downloada 8 Mbşt upload bile az, ama 1 haziranda 8 Mbit upload da olmayacak. 4 Mbit upload ile devam. Allah belanı versin Telekom. Aldığın paranın hakkını ver.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı