Akşam ve gün içinde Netspeed internetle Valorant'ta ping dalgalanması oluyor

cansux

Picopat
Merhaba. Elazığ/merkez'de yaşıyorum Netspeed internete geçtikten sonra akşam saatlerinde ve gün içinde Valorant'ta aşırı ping dalgalanması yaşıyorum. Çok hareketli ve 28-70 arasında değişiyor. Bir anda 28'den 60'a fırlıyor gece 00:00 gibi düzelmeye başlıyor, sabit 25-28 oluyor. Bu sorunu önceki kullandığım Millenicom firmasında yaşamadım gece gündüz sabitti, ne yapmam gerekiyor? Kablolu bağlantı kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunlar bant genişliğiyle ilgili olması lazım çevrenizde internet çok kullanılıyor olduğunda yüksek ms alıyorsunuz , az kullanılırken düşük ms ve download , alt yapıyla alakalı .

Hocam bunlar bant genişliğiyle ilgili olması lazım çevrenizde internet çok kullanılıyor olduğunda yüksek ms alıyorsunuz , az kullanılırken düşük ms ve download , alt yapıyla alakalı .
Download veya uploadla alakalı bir sorunum yok hep olması gerektiği gibi, fakat sadece belirli saatlerde aşırı ping dalgalanması yaşıyorum. Önceden millenicom kullanıyordum her hangi bir sorun yoktu.

Anladım download ve upload da oynama yoksa bant genişliğinden olduğunu düşünmüyorum eğer başkası tarafından kullanılmadığından eminseniz (192.168.1.1 sitesinden aktif bağlı cihazları görüntüleyebilirsiniz) internet sağlayıcıdan başka seçenek kalmıyor gibi ben türknetten memnunum.

Anladım download ve upload da oynama yoksa bant genişliğinden olduğunu düşünmüyorum eğer başkası tarafından kullanılmadığından eminseniz (192.168.1.1 sitesinden aktif bağlı cihazları görüntüleyebilirsiniz) internet sağlayıcıdan başka seçenek kalmıyor gibi ben türknetten memnunum.
Yok hayır sadece ben kullanıyorum, oyuna girerken zaten telefonumdaki internetide kapatıyorum.😇

Bu durum sadece İSS ile alakalı değil. Yurtdışı sunuculara bağlantıda pingi belirleyen kriterlerden biri de o anki ulusal yurtdışı bağlantı yoğunluğu. Tamamen farklı bir sistem kullanıyor olmama rağmen benzer durumları yaşıyorum ben de bazı durumlarda. Bir süredir yurtdışı bant genişliği daha dar.

Merhaba. Elazığ/merkez'de yaşıyorum Netspeed internete geçtikten sonra akşam saatlerinde ve gün içinde Valorant'ta aşırı ping dalgalanması yaşıyorum. Çok hareketli ve 28-70 arasında değişiyor. Bir anda 28'den 60'a fırlıyor gece 00:00 gibi düzelmeye başlıyor, sabit 25-28 oluyor. Bu sorunu önceki kullandığım Millenicom firmasında yaşamadım gece gündüz sabitti, ne yapmam gerekiyor? Kablolu bağlantı kullanıyorum.

Ethernet deneyin.(kabloyla yani)

NetSpeed Türk Telekom altyapısı, Millenicom ise Superonline altyapısı kullanıyor. Gayet normal. İlk arkadaş gibi ben de bant genişliğiyle ilgili olduğunu düşünüyorum.
Hmm, ama bulunduğum yerde sadece Türk Telekom altyapısı var.

Ethernet deneyin.(kabloyla yani)
Ethernet kullanıyorum zaten.😇

Bu durum sadece İSS ile alakalı değil. Yurtdışı sunuculara bağlantıda pingi belirleyen kriterlerden biri de o anki ulusal yurtdışı bağlantı yoğunluğu. Tamamen farklı bir sistem kullanıyor olmama rağmen benzer durumları yaşıyorum ben de bazı durumlarda. Bir süredir yurtdışı bant genişliği daha dar.
Sadece netspeedde yaşıyorum millenide yoktu, yurt dışı bağlantı değil riot gamesin İstanbul sunucusuna bağlanıyorum.

Hmm, ama bulunduğum yerde sadece Türk Telekom altyapısı var.

Ethernet kullanıyorum zaten.😇

Sadece Netspeed'de yaşıyorum Milleni de yoktu, yurt dışı bağlantı değil Riot Games'in İstanbul sunucusuna bağlanıyorum.

Dün benim de ping sorunu çıktı. 4 saat boyunca TR'de 80 ping ile oynadım. Sorunu çözdünüz mü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı