Akşamları Ping problemi

hellaswow1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir süredir ping problemim var. Sabah saatleri 5,10 olurken akşam tam 20:00 de başlıyan sanki bir alarm gibi kurulmuş olan ping problemi, anlatayım sabahları rahatça HD kalitede video izleyebiliyorum 1080p olarak, ama akşam 20 den sonra 30,40 oluyor 360p de zor izlenmeye başlıyor TTNET aradığımda bizden kaynaklanan problem yok olduğunu söyleyip telefonu kapatıyorlar 1 haftadır durumum böyledir. WİFİ kapalı ve benden başka kimse kullanmıyor bu problem saat 20 de başlayıp 24:00 civarı son buluyor düzeliyor bir gün sonra aynısını tekrarlıyor.

Aynı sorunu 1-2 haftadır çekiyorum bende ttnet ile sabah 12:00 gece 24:00 12 saat boyunca ping ve hız sorunu oluyor bende anlamadım gitti napıyor bu ttnet bu aralar çoğu kişi yaşıyor bu sorunu.

Ping sürekli oynuyor, test ediyorum bakıyorum bazen 10,17,30,40 genelde 30 civarı. Bizim elektirik hattı değişmesi gerekiyormuş bu etkilermi acaba ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı