Aktarmada hat aracı yükleme ne demek?

çok uzak bir noktadan geliyorsa kargo önce İstanbula gidiyor. Oradan dağıtıma çıkıyor.

Aktarma şubesinden, size en yakın şubeye doğru yola çıkmak üzere veya çıkmış demek. Ertesi gün size en yakın şubeye ulaşmış olur muhtemelen.

Hocam gece 2 de yola çıkmış kargom, ne zaman bana teslim edilir sizce?

@denizgumus1 Hangi kargo firması olduğu, nereden nereye gittiği önemli faktörler ancak bir ihtimal yarın gelebilir. Kargo firmasının internet sitesi üzerinden takip numarasıyla sorgulama yaptığınızda tahmini teslimat tarihi yazar zaten genelde.

@denizgumus1 hangi kargo firması olduğu, nereden nereye gittiği önemli faktörler ancak bir ihtimal yarın gelebilir. Kargo firmasının internet sitesi üzerinden takip numarasıyla sorgulama yaptığınızda tahmini teslimat tarihi yazar zaten genelde.

Maalesef Aras Kargo takip sayfasında yazmıyor.

@denizgumus1 hangi kargo firması olduğu, nereden nereye gittiği önemli faktörler ancak bir ihtimal yarın gelebilir. Kargo firmasının internet sitesi üzerinden takip numarasıyla sorgulama yaptığınızda tahmini teslimat tarihi yazar zaten genelde.

Ama şu an teslimat şubesinde yazıyor durum kısmında. Muhtemelen saat 2 gibi bana ulaşacak kargom.

Ama şu an teslimat şubesinde yazıyor durum kısmında. Muhtemelen saat 2 gibi bana ulaşacak kargom.
Sabah 9'dan sonra teslimat şubesine ulaştıysa dağıtıma ertesi gün çıkartabiliyorlar. Yine de her şey olabilir, bizim ülkedeki kargo firmalarının rahatlığı başbakanda yok, canları istediği gibi takılıyorlar :).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı