Aktif internet aboneliği iptal ettirilmeden yeni abonelik yapılabilir mi?

VioletAli

Centipat
Daha fazla  
Aktif D-Smart aboneliğim var ama daha taahhüt bitmediği için cayma bedeli istiyorlar, ben de aktif D-Smart aboneliğimi iptal ettirmeden TurkNet'e geçebilir miyim? Geçebiliyorsam, ben TurkNet'e başvuru yapmaya çalıştığımda aktif D-Smart aboneliğin abone numarası istendi acaba başvuruyu yapsam D-Smart iptal edilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisini de aktif kullanabilirsiniz. Daha öncesinde Türk Telekom internetimin taahhütü bitmeden TurkNet abonelik başlattım. Türk Telekom ADSL interneti kullanmak Çin işkencesi gibi gelmeye başlamıştı. Türk Telekom interneti kardeşim tek başına evin ucunda, TurkNet'i kalan ev ahalisi beraber kullanmaya başladık. Taahhüt bitince TT iptal ettim.

D-Smart'a ait abone numarası ile geçerseniz, taşıma işlemi yapmış oluyorsunuz ve cayma bedeli ödemek durumunda kalabilirsiniz.

Bunu TurkNet müşteri hizmetlerine abonelik alacağım ama D-Smart aboneliğini iptal ettirmek istemiyorum dediğimde ısrarla abone numarası isteniyor ne yapmam gerek.

Türk Telekom aboneliğimi iptal ettirmeden TürkNet'e geçebilmiştim.
Tek bir eve iki kez internet bağlatmış oldum gerçi.
Buna pek müsaade edilmiyor ve sorun çıkabiliyor. Şu an denerseniz illa mevcut kullandığınız hizmet bilgileri ile taşıma yapma yönünde direteceklerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…