Aktif MMORPG oyun önerisi

Gel Black Desert Online 😅😂 biraz P2W yani var(%35'lik bir yan) gerisi sadece farm grind.
O kadar çok söyleniyordu ki indirmeye koydum şimdi. Zevk versin de parası önemli değil dedim şu 260 liralık paket ile başladım umarım ahmaklık yapmamışımdır.

Gel Black Desert Online 😅😂 biraz P2W yani var(%35'lik bir yan) gerisi sadece farm grind.
Hocam site üzerinden 260₺'ye bir paket aldım fakat steamdeki paketler sanki daha ucuz. Oyunu steamden oynamak daha mı mantıklı? Pardon, başlangıç paketleriyle bundle paketler farklıymış. Fakat yine de steamde indirime girip daha ucuza oluyor. Site üzerinde Fatih paketi 240, steamde 170₺.

Son düzenleme:
O kadar çok söyleniyordu ki indirmeye koydum şimdi. Zevk versin de parası önemli değil dedim şu 260 liralık paket ile başladım umarım ahmaklık yapmamışımdır.

Hocam site üzerinden 260₺'ye bir paket aldım fakat Steam'deki paketler sanki daha ucuz. Oyunu Steam'den oynamak daha mı mantıklı? Pardon, başlangıç paketleriyle bundle paketler farklıymış. Fakat yine de Steam'de indirime girip daha ucuza oluyor. Site üzerinde Fatih paketi 240, Steam'de 170₺.

Client her türlü iyidir Steam sıkıntı hesap satışı olsun dolarla inci acoin almak olsun site Client daha iyidir.

260TL'lik paket başlangıç maalesef 🥲 oyun sararsa 16 haneden 4K gidebilir. Discord'unuz varsa beraber oynayabiliriz sizde isterseniz.

Maplestory var, Türkiye'de oynayan kitle yok fakat. (En azından ben görmedim)
Orijinal versiyon biraz p2w gibi, özellikle endgame content olarak. Ben private serverlarda oynuyorum, p2w olayı olmadan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı