Aktif olmayanların puan alması

Makaleler
2
Yer
Elbistan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110
Meslek
Öğrenci
Geçen gün bir şey fark ettim. Adam en son 3 yıl önce girmiş. Ama yıllık puan alıyor. Sonra bir gün girdiğinde çok az mesajı olmasına rağmen yüksek rütbeli oluyor. Bence buna bir çözüm getirilmeli.

Forumda rutbenin bir degeri yok, buraya bilgi paylasmak icin giriyoruz. O yuzden cok da onemli bir şey degil bu konu.
Ayrica cozum icin tek bir yol var, yillik puanlari kaldirmak. Bunun da saçma olacagini dusunuyorum.

Ben o yüzden demiyorum. Bazıları bakıyor bunun rütbesi yüksek çok bilgilidir diyor. Saçma sapan bilgiler alıp çıkıyor.

Rütbelerin sağladığı özel bir yetki yok, o yüzden uğraşmaya da gerek olduğunu düşünmüyorum.
Ben o yüzden demiyorum. Bazıları bakıyor bunun rütbesi yüksek çok bilgilidir diyor. Saçma sapan bilgiler alıp çıkıyor.

Buna dikkat edeni görmedim daha önce doğrusu, dikkat eden varsa yanlış zaten. Adam 1 yıl beklese 365 puan alıyor. :D

Örneğin bu arkadaş mesela mesaj sayısına bakarsak kullanmıyor. Ama puanı yüksek.

Örneğin bu arkadaş mesela mesaj sayısına bakarsak kullanmıyor. Ama puanı yüksek.
Iste bu yuzden uyelerin profilinde kabak gibi cozum sayisi yaziyor ki bilgisini anlayabilesin.
1649840311028.png

@CinarYilmaz çözüm almak çoğunlukla kolay şey, kimsenin adını vermeden kendimden örnek vereyim "X anakart ile Y işlemci uyumlu mu?" konularından "uyumlu, uyumlu değil" dememden çözüm almışlığım çok var. Halbuki sadece anakartın ve işlemcinin soketine ve destek listesine falan bakıyorsun o kadar. :D

Ha tabii artık o tür konulara yazmayı bıraktım, daha detaylı konulara bakıyorum.

@CinarYilmaz çözüm almak çoğunlukla kolay şey, kimsenin adını vermeden kendimden örnek vereyim "X anakart ile Y işlemci uyumlu mu?" konularından "uyumlu, uyumlu değil" dememden çözüm almışlığım çok var. Halbuki sadece anakartın ve işlemcinin soketine ve destek listesine falan bakıyorsun o kadar. :D

Ha tabii artık o tür konulara yazmayı bıraktım, daha detaylı konulara bakıyorum.
Dogru, fakat yine de uyenin rutbesine bakmaktan daha mantikli bir yontem.

Iste bu yuzden uyelerin profilinde kabak gibi cozum sayisi yaziyor ki bilgisini anlayabilesin.
Eki Görüntüle 1358491
Çözüm olayı da çok doğru değil. Peşinden koşmanız gerekiyor çözüm alabilmek için. Dün bir arkadaş imza nasıl koyulur diye sormuş. Yanıt verdim. Sonra konuya tekrar girdim, soruyu soran arkadaş verdiğim bilgiyi kullanmış ve imzasını eklemiş. Ama konuya girip ''Teşekkürler çözüldü'' demeye tenezzül etmemiş. Raporladım da öyle çözüldü olarak işaretlendi. Bunun gibi bir çok konu var çözülen ama işaretlenmeyen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı