Aktifleştirilmeyen Windows 10 Pro'da hangi özellikler kullanılamaz?

Makaleler
11
Yer
İstanbul
Merhaba, aktifleştirilmeyen Windows 10 Pro sürümünde hangi özellikler kullanılmaz? Ve aktifleştirme süresi ne kadardır?

Not: Konu başlığına sığmadığı için sadece ilk sorumu yazabildim. :)

Not: Aslında elimde orjinal Home SL sürümüne ait ürün anahtarı vardı ancak Usb'ye yanlışlıkla Pro sürümünü yazdığım için ürün anahtarını kabul etmedi. Ben de Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum bu konudaki Microsoft tarafından sağlanan geçici aktivasyon anahtarlarından Pro sürümü olanını yazdım ve kurulumu atlattım. Haliyle ayarlardan bakınca ''Windows aktifleştirilmedi'' hatası veriyor. Tekrardan format atmaya vaktim olmadığı için başka bir zaman Home SL sürümünü kuracağım.

Herhangi bir bilgisi olan arkadaş yok mu? o_O

En basitinden kişiselleştirme yapamazsın. Kalan süreyi aşağıdaki kodu komut istemi'ne yazarak öğrenebilirsin.

Kod:
slmgr /xpr

Ben kişiselleştirme yapılamayacağını biliyorum. Microsoft'un bu konuyla ilgili bildiğim bir sayfası yok belki de vardır sağa sola bir bakarsın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı