Arkadaşlar merhaba,
Yeni aldığım kasaya sistemi kurdum, ardından da eski kasamdaki fanları söküp yeni kasaya taktım. Ancak bir konuda kafam karıştı. Bu işlerde acemi olduğum için fanların hangi yöne bakması gerektiğinden emin olamıyorum.
Sizden ricam, paylaştığım fotoğraflara bakarak fanları doğru mu yoksa yanlış mı taktığımı belirtmeniz. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Eğer estetik bir görüntü istiyorsanız, içeri hava çeken fanlarınızı (dik ve alt ikili fanlar) ters bıçaklı fanlar ile değiştirebilirsiniz. Sağdaki fan mevcut fanınız gibi, önden hava alır arkaya üfler. Soldaki fan ise ters bıçaklı fan, arkadan hava alır öne üfler.
Sanırım o fanları satın almam lazım şu an satın almaya bütçem kalmadı sizin dediğiniz gibi düzeltip bırakırım şimdilik fanları hocam estetik görüntüye sonra başka bir zaman bakarım.
This article is the second instalment of the airflow guide, giving more in-depth considerations for achieving optimal airflow. It covers the correct choice of fans, other components, the number of fans and more information on case pressure. P...