Al Paçino vs Robert de Niro

Kimi seçerdiniz?

• Al Pacino

• Robert de Niro

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Xerjoff

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Muğla/Milas
Daha fazla  
Bir yönetmen olsaydınız ve tek tercih hakkınız olsaydı çekeceğiniz filmde hangi aktörü seçerdiniz?

İki tane efsane arasından secim yapılması çok zor olan soru. Al Pacino ve Robert de Niro. Onlarca filmi beraber paylaştılar. Mükemmel oyunculukları sayesinde onları ayırt etmeden sevdik.
(The Godfather 2)

sinatrayi-kim-canlandiracak,SrB3U2KlrEqBZQk6Dibslw.jpg

Al Pacino biraz daha sert mizaçlı filmlerde oynarken, Robert de Niro komedi türünde bile eserleri vardır. Hayatlarında bir role bağlı kalmadılar.

Birbilerine rakip karakterler bile oynadılar.

(Heat)

images-15.jpeg

Bireysel filmlerde ise ön plana iki film çıkmaktadır.

(Scarface)

scarface-close-up-1150x646.jpg

(Taxi Driver)

taxi-driver.jpg

Taxi Driver'ı izlemiştim, iyiydi. De Niro'yu daha iyi tanıdım o filmde. The Godfather serisini de 3 sene önce izlemiştim sanırım. İkisinin de o serideki oyunculuğu muhteşemdi bana göre. Seri zaten muhteşem.
Ben olsam Al Paçino'yu seçerdim. Aralarında çok bir yaş farkı yok, görünüm olarak ikisi de oynadığı rolleri kendine yakıştırıyor ama Al Paçino biraz daha ciddi ve doğal mimikler sergiliyor gibi. Mesela o ünlü lokantadaki silahla vurma sahnesinde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz daha düşünüp oyladım ama karar vermek gerçekten zor.

Al Pacino cool rollerde, De Niro ise daha çılgın ve komik rollerde iyi . Ödüllerde sanırsam De Niro daha önde . Bana kalırsa Al Pacino'nun daha fazla filmini izlediğim için onu seçerim özellikle Dog Day Afternoon filmindeki performansı ilgi çekici ve daha az keşfedilmiş geldi bana efsanelerini herkes biliyor zaten . Ülkemiz içinde Al Pacino daha çok tanınıyor ve seviliyor hiç kuşkusuz , daha ikonik işlere imza atması açısından son olarak burun farkıyla Al Pacino diyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok zor soru. Birini seçsem diğerine ayıp olacakmış gibi hissediyorum. Goodfellas hatrına De Niro diyecektim ki Scarface gerçeği aklıma geldi. Yok ben pas diyorum. Gerçekten çok zor :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı