Alacaklarınızı erkenden alın

Dostum bak yatırım tavsiyesi veriyorum TL'de tutma. Keşke hafta içi dolar alsaydın. Yarın sabah bir bak kaçtan verecekler baktın 23-24 civarı direkt al samimi söylüyorum. Açılış nasıl olur bilmiyorum ama mutlaka al. Biri borsa demiş o kişi gram anlamadığını belli etmiş, hiç şu zamanda borsaya girilir mi? Buralardan YT alma bence çoluk çocuk bunlar borsaya gir diyenden ne beklenir.

Dostum 23-24 de fazla değil mi şu an dolar 20,30 yani en ucuz bulduğum yerden alacağım gibi duruyor ama euro mu dolar mı alsam kararsız kaldım.
 
Arkadaşlar 2. tur seçimlerinden sonra yazıyorum. 2 aday da iktidara gelse dolar her türlü fırlayacak. Sebebini uzun uzun yazmayım buraya. O yüzden ne kadar erken olursa o kadar iyi. Ekonomistler sene sonuna kadar doların 35-40 lira olacağını tahmin ediyorlar. Şimdiden alacağınız bir şey varsa bu gece dahi olsa alın. Fiyatlar uçacak çünkü.

Bu haberdeki durumu uygularlarsa çok iyi olur.
 
Doların 35 - 40 ₺ olacağına pek inanmıyorum. Bu süreçte beklentim ithalatın, dolayısı ile döviz transferinin engellenebilmesi ve veya baskılanabilmesi için ekstra vergiler gelebilir.
 

Bu haberdeki durumu uygularlarsa çok iyi olur.

Tek ürün için geçerli olacak sanırım muafiyet yoksa ben ticarete dökerim onu sonuçta yarı fiyatına geliyor vergiler kalkınca.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı