Alan adı + hosting nereden alınmalı?

CharLy

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba site kurmayı düşünüyorum keyfi amaçlı. Alan adını alacağım, bunun yanı sıra hosting arayışındayım. Kullandığınız önerebileceğiniz hosting var mı? Bazı yerlerde hosting alana alan adı da veriliyor, buralar da olabilir. Aklımda doruk net, veridyen var. Bir de iyibuldum diye bir yerin reklamı çıktı. Depolama 10 ya da 20 olarak düşünüyorum. 5 az gelir gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alanadı ilk alıma özel indirim yapan neresi varsa oradan ucuza alın, veridyen iyidir hostingide oradan yapıştırın gitsin. Yalnız limitsiz hostinglerde limitsiz kelimesine aldanmayın dosya sayısı limiti koyuyorlar ve büyük zip ile medya dosyaları barındırmana izin vermeyebiliyorlar.

Ama veridyen en azından kullandığı her ürünü (cpanel v.s) lisanslı ve orjinal kullanıyor.

Burada merdiven altı firmalar önerenlerde çıkabilir. Adama hosting firmasının kendisinin warez kullandığını söylüyorum bende kullandım ne olacak diyor. Cpaneli proxy kullanıyor diyorum, e orjinal lisansı çok pahalı diyor ama proxy ile lisanslarken neler olabileceğini hiç hesaplamıyor.

Veridyen orijinal cPanel lisansı kullanmıyor ki?

Dosya Ekleri

• IMG_20250801_144806.jpg
    IMG_20250801_144806.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20250801_144757.jpg
    IMG_20250801_144757.jpg
    105,9 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:
İyibuldum firmasından biri Wordpress biri Web hosting olmak üzere iki hizmet alıyorum, ticketlara çok hızlı dönüyorlar yeri geldiğinde uzak bağlantıyla destek oluyorlar kendilerinden memnunum. Domain konusu arkadaşlarımın dediği gibi ilk üyeye özel bir yıllık domainler çok cüzi miktarlara gelebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı