Siz diye belirttiğim bir mesaj var mı? Yazılanları sizden farklı bir şekilde gözümle okumaktayım. Size yazmak istesem alıntı yapar açık açık yazarım. Ne yani şimdi diyorsunuz ki benim ilettiğim hostingteki 1gb iops sizin önerdiğiniz 10mb iops hostingten daha mı kötü? Mesela bu 10mbps iops olayı 2 yıl öncenin olayıydı şimdi 30mb olarak güncellemişler.

Bu adamlar 2020'lerde bile hala sadece 7.4 host satarken neredeydiniz? Veridyen'in hostingi mi kaliteli? Benim gibi anlamayan birinin önerdiği hosting paylaşımlı da senin veridyen dedicated host mu satıyor?
Senin sayısız projen kadar taslakta projem vardır, sözleşmelerden dolayı isim veremiyorum fakat daha önceki konularında önerdiğin bi firmanın zamanında kabin kurulumunu yapmıştım. Sunucu ve vds ne ben bilmiyorum ya.

Ben 14 yılı yazıya dökersem 2 cilt kitap olur, o yüzden bu forumda son 3 yılda kullandığım 30'dan farklı firmayı tanıttığım bir konu açmıştım. Hepsi de hazır şablonlar ile ilerlediğinden hiçbirinde bir fark yok, işi bilen adam aralarındaki en ucuzu, daha doğrusu fiyat performansı, az yükü olanı bulur;yedekli şekilde çalışmasını hayata geçirir. Ki, 20'den fazla müşterime önerdiğim bir firma kendileri.. Tanıyor muyum, hayır? Sadece basit bir kullanıcıyım. Cenuta gibi beni rezil etmeyeceklerine inanıyorum.
Yoğun istek alan projelerle, bir hosting hizmetinin ne gibi bir bağlantısı var? Hizmet aldığın firmanın sunucusu boşsa istediğin kadar hosting olsun ne fark eder? Ne saçma saçma şeyler bunlar.. Getir bana kaldırmayacağını düşündüğün herhangi bir siteyi Verunix'in herhangi bir hostuna kurayım stabil şekilde. Bu tamamen teknik bilgi ile alakalı. Daha iyi olacağını düşünen insanlar basıyor parayı gereksiz yere günlük 10k tekil hit site için plesk için ayrı para ödüyor, sunucu için ayrı para ödüyor falan filan. Benimle ilk defa iletişime geçen neredeyse bütün müşterilerimin aylık/yıllık giderlerini yarıya düşürüyorum.
Sunucu kullanmanın bağlantısı tamamen profesyonellik ile bağlantısı var, bir de ticari kısımla. Bu adam 6$'lık bir sunucuya da kurulum yapabilir. 75 liralık bir hostinge de. Mail server kurulumu yapabilecek mi? Mail server kurmayacaksa, 3. parti smtp kurulumu hakkında bilgisi var mı? Yedek yönetimi yapabilecek mi? MySQL brick durumunda zararsız ziyansız data kurtarma bilgisi var mı? Madem proje çok işlemli, redis/memcached entegre bilgisi var mı?
Projenin büyüklüğünden ziyade, composer veya nodejs gibi altyapı kullanmayan scriptler için sunucuya gerek yok.
Not: Aktif olarak PenDC'de serverım bulunmaktadır. Uzak yedekleme için de netcup kullanmaktayım.