Domain ve Hosting nereden alınmalı?

Guzel Hosting'i öneriyorum uzun zamandır onlarla çalışıyorum. Ticketlar kısa sürede cevaplanıyor, zaten canlı destek 7/24 online. Ödeme konusunda da problem yaşanmıyor hiç bir şekilde. Hıza gelince sunucular gayet hızlı. Fiyatlar da ucuz. Hatta bu ara Temmuz sonuna kadar 13,90TL ye .com domain kampanyası var.

Bunun haricinde Uzman Tescil ile 1 gün kadar tecrübem oldu yaklaşık 2 hafta olacak hala paramı iade etmediler. 3 kuruş için yeteri kadar ticket açtıktan sonra daha da peşine düşmek istemediğimden tekrar tekrar ticket açmak istemedim, her fırsatta denk geldikçe tecrübemi aktarmayı seçtim. Aman aman diyim uzak durun.

Biraz tuzlu fiyatlar istemiyorsan hostinger ama profesyonel bir site diyorsan.
Domain : GoDaddy
Hosting : Gandi ya da OVH (OVH daha iyi hemde ucuz ortalama 20 TL ye hosting)

Ortalama Fiyat : 65 TL

Ucuz olsun performanslı olsun istiyorsanız, Domain'i Strato'dan, hosting olarak da VPS'i Scaleway sitesinden tavsiye ederim. Aylık 3€'ya bir server açılabiliyor. Ve çok daha iyi. Domain ise 0,96$.
Ancak profesyonel arıyorsanız, Türk firmalarına yüzlerce lira dökmeyin. Ne profesyonellik bulursunuz ne de bir fark görürsünüz. Profesyonel Host olarak tavsiyem Baremetal servers, Web hosting, Cloud computing and Domain names. veya Web hosting, cloud computing and dedicated servers- OVH dir kesinlikle.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı