asksizprens31
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba, bir devlet üniversitesinde son sınıf öğrencisiyim, mezun olmam için 240 AKTS gerekiyor ve koşulları karşılıyorum, sorum şu olacak mezun olabilmem için 2 adet alan dışı seçmeli ders vermem gerekiyor koşullardan birisi bu, ben bu 2 dersi 4. dönemde aldım ve devamsızlıktan kaldım ikisinden de, sonra o 2 dersin yerine geçebildiği ve onlardan daha kolay olduğu için farklı 2 alan dışı seçmeli ders alıp 6. dönemde kaldıklarımı telafi etmiştim, konu kapanmıştı.
Bu dönem ise kafam karıştı ve tekrar 2 adet alan dışı seçmeli daha aldım ve tekrar devamsızlıktan kaldım, ben zaten mezun olma koşullarını yerine getirdim, 240 AKTS'yi tamamladım ve vermem gereken dersleri verdim, bu devamsızlıktan kaldığım 2 adet alan dışı seçmeli ders mezun olmamda problem yaratır mı?
Bu dönem ise kafam karıştı ve tekrar 2 adet alan dışı seçmeli daha aldım ve tekrar devamsızlıktan kaldım, ben zaten mezun olma koşullarını yerine getirdim, 240 AKTS'yi tamamladım ve vermem gereken dersleri verdim, bu devamsızlıktan kaldığım 2 adet alan dışı seçmeli ders mezun olmamda problem yaratır mı?