10. sınıfta sadece İngilizceden kaldım onu vermek zorunda mıyım? Karnede ortalama ile geçti yazıyordu doğrudan geçti yerine. Kimi bunu vermezsen mezun olamazsın diyor, kimisi bir şey olmaz diyor. Hangisi doğru bilmiyorum.
10. sınıfta sadece İngilizceden kaldım onu vermek zorunda mıyım? Karnede ortalama ile geçti yazıyordu doğrudan geçti yerine. Kimi bunu vermezsen mezun olamazsın diyor, kimisi bir şey olmaz diyor. Hangisi doğru bilmiyorum.
Sorumlu olsaydın zaten sorumlu olarak geçti diye yazardı karnede. İngilizce de baraj değil edebiyat gibi olmadığı için onu vermek zorunda değilsin. O nedenle ortalama ile geçtin. O yüzden geçersin.
Bir hocaya sordum o da girmek zorundasın dedi ama wp grubuna sorumluluğa girecek öğrencilerin listesini attılar ben yoktum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.