Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms
İşletim Sistemi: Windows 11 Pro
Telefon: Samsung Galaxy A52
Merhaba, normalde 11. sınıfın sonuna kadar sayısal sınıfındaydım. Şu an hâlâ sayısaldayım fakat eşit ağırlık seçmeyi düşünüyorum, 12. sınıfa başlayacağım. Sayısalda zorlanıyorum açıkçası, TYT kısmındaki fen kolay ama AYT fen dersleri çok zorluyordu beni. Ben de ümidi kesmişken eşit ağırlık seçmeyi düşündüm. Çok kararsızım, sevdiğim mesleklerin çoğu sayısalda ama eşit ağırlık seçip ilk senemde kazanmak istiyorum. Eşit ağırlıktan girersem hedefim YBS okumak. Size birkaç sorum var:
1- Eşit ağırlık sayısala göre daha az çalışma istiyor ve daha kolay deniyor, doğru mu?
2- Edebiyat dersi çok zor mudur?
3- YBS bölümü hakkında ne düşünüyorsunuz?
4- Eşit ağırlık dersleri görmemiş biri sadece 12. sınıfta görerek düzenli bir çalışmayla iyi bir derece yapabilir mi?
Teşekkürler.
@333365 hocam sizin de fikrinizi merak ediyorum.
1- Eşit ağırlık sayısala göre daha az çalışma istiyor ve daha kolay deniyor, doğru mu?
2- Edebiyat dersi çok zor mudur?
3- YBS bölümü hakkında ne düşünüyorsunuz?
4- Eşit ağırlık dersleri görmemiş biri sadece 12. sınıfta görerek düzenli bir çalışmayla iyi bir derece yapabilir mi?
Teşekkürler.
@333365 hocam sizin de fikrinizi merak ediyorum.
Son düzenleme: