Alan Wake 2'de görüntü bozuluyor

İşletim sistemi
Windows 10

Cristiano.Amett

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5-11400h 2.7GHz>4.5GHz
RTX 3050Tİ
16Gb Ram
500GB SSD
Meslek
Öğrenci
RAM
16GB 3200Mhz
Ekran kartı
RTX 3050Tİ LAPTOP GPU
İşlemci
İ5-11400H
Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm. Alan Wake 2 oynarken Texture yüklenmiyor. Oyundaki kaplamalar, grafikler falan bir anda bulanıklaşıyor. Bazen karakterim yerin içine giriyor. Arada bir normale dönüyor ama oyunun çoğunu görüntü bozuk bir biçimde oynuyorum. Ekran kartımın VRAM'ı tam gereksinimleri karşılamıyor ama grafikler düşük-orta düzeyde oynuyorum. Bu sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum.
Oyundan bazı görüntüler:

Ekran Görüntüsü (93).png

Ekran Görüntüsü (95).png

Son düzenleme:
Kaplamaların yüklenmemesi veya geç yüklenmesi ya HDD kullanıyorsan ya VRAM yetersizse ya da RAM yetersizse olabilecek bir şey.

Kaplamaların yüklenmemesi veya geç yüklenmesi ya HDD kullanıyorsan ya VRAM yetersizse ya da RAM yetersizse olabilecek bir şey.

VRAM tam gereksinimi karşılamıyor ama dediğim gibi grafikleri düşükte kullanıyorum VRAM kullanımı aşılmıyor.

VRAM tam gereksinimi karşılamıyor ama dediğim gibi grafikleri düşükte kullanıyorum VRAM kullanımı aşılmıyor.
Oyun 1080p düşük ayarlarda 6GB'ye yakın VRAM kullanıyor hocam. Siz MSI Afterburner'da VRAM aşılmıyor olarak görüyorsunuz çünkü VRAM kapasiteniz 4GB'nin üstünde değil.

Aynı sorun bende de var hocam. FSR falan kapattım yine de çözülmedi. Oyunun kendisinde sorun var sanırım.

Aynı sorun bende de var hocam. FSR falan kapattım yine de çözülmedi. Oyunun kendisinde sorun var sanırım.

FSR zaten görüntüyü DLSS'e göre çok bozuyor o yüzden DLSS kalite modunda kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı