Çözüldü Alan Wake 2'yi D diskinden C diskine nasıl taşırız?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xegr0

Centipat
Katılım
15 Ekim 2022
Mesajlar
200
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba oyun SSD'de daha iyi çalışıyormuş ama ben D ye kurdum ve 90 GB bir daha yüklemek istemiyorum sorunsuz nasıl taşınılır?
 
Merhaba oyun SSD'de daha iyi çalışıyormuş ama ben D ye kurdum ve 90 GB bir daha yüklemek istemiyorum sorunsuz nasıl taşınılır?
Steam kullanıyorsanız oyuna sağ tık yapıp, özellikler deyip, indirmeler gibi bir kısımdan klasörü taşı gibi bir seçenek olması gerekiyor.
90 GB kurmak ile aktarmak neredeyse aynı şey.
 
  1. Yedekleme: İlk olarak, taşımak istediğiniz oyunun yedeğini alın. Bu, herhangi bir veri kaybını önlemek için önemlidir.
  2. Oyun Klasörüne Gitme: Oyunun yüklü olduğu dizine gidin. Varsayılan yükleme konumu genellikle C:\Program Files\Epic Games\[Oyun Adı] olacaktır.
  3. Kopyalama: Oyun klasörünü bilgisayarınızdaki başka bir konuma kopyalayın.
  4. Epic Games Başlatıcısını Açma: Epic Games Launcher’ı açın ve kütüphanenize gidin.
  5. Oyunu Kaldırma: Taşımak istediğiniz oyunun yanındaki üç noktaya tıklayın ve ‘Kaldır’ seçeneğine tıklayın.
  6. Yeni Yükleme Konumu Seçme: Oyun kaldırıldıktan sonra, kütüphanenizdeki oyun üzerine tıklayarak yüklemeye başlayın ve yeni yükleme konumunu seçin.
  7. İndirmeyi İptal Etme: İndirme işlemi başladığında, %2-3 indirildikten sonra oyunun yanındaki üç noktaya tıklayın ve ‘Yüklemeyi İptal Et’ seçeneğine tıklayın.
  8. Yedeklenen Oyun Klasörünü Yerleştirme: Oyun için seçtiğiniz yeni yükleme dizinine gidin ve yedeklenen oyun klasörünü bu konuma kopyalayın. Kopya dosyaları değiştirme ile ilgili bir uyarı alırsanız 'Değiştir’e tıklayın.
  9. Dosyaları Doğrulama: Epic Games Launcher’ı açın ve yükleme işlemine devam edin. Launcher, dosyaları doğrulayacak ve oyunu başlatmaya hazır hale getirecektir.

Bu adımları takip ederek dosya yolunu değiştirebilirsin. Ne yazık ki Steam gibi otomatik değiştiremiyorsunuz.
 

Geri
Yukarı