İnceleme Alan Wake incelemesi

Karakter geliştirme yok derken onu yanlış kullanmışım, oyunda bir gelişme yok düşmanlar ve silahlar aynı o manada demeye çalıştım. Teşekkür ederim. Aksiyon macera konusuna gelirsek oyunun ilk 4 etiketi bu?
Eki Görüntüle 2355893

Kafalarına tam isabet ettirerek(karakterlerde görüyorum) ve feneri güçlü açarak sıkıyordum yine 1 şarjörde ölüyorlardı
Oyun o etiketle gösteriliyor olabilir, içinde herhangi bir aksiyon öğesi barındırıyorsa o türe eklenebilir. Silah gibi. Misal Resident Evil oyunları için bulmaca türü de geçiyor, çünkü içinde bulmaca öğeleri var.
Düşmanlar oyunun hikayesi gereği öyle, Doom oynasanız dünyayı istila etmeye çalışan canlılar vardır mesela farklı farklı türdedirler. Fakat bu oyunun hikayesi gereği bu şekilde ilerliyor bir fantastik rpg dünyasında değilsiniz ejderler böcekler aslanlar kaplanlar olacak değil. Spoiler olmaması açısından çok detaya girmiyorum.

Silah konusuda aynı şekilde bir savaşın içinde değilsiniz sağdan soldan füzeler taramalı tüfekler sniperlar bulasınız. Tamamen oyunla alakalı bir konu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı