nonameaccount
Hectopat
Yanlışım yoksa önce Xbox 360'a çıkmıştı oyun. Çoğu konsol portu öyle oluyor.
Hocam hatırlarsanız oyun benim imzamdaki sözle başlıyordu.Yanlışım yoksa önce Xbox 360'a çıkmıştı oyun. Çoğu konsol portu öyle oluyor.
Spoiler içinde yazayım.O kadar hatırlamıyorum, ama hem Alan Wake, hemde Stephen King severim![]()
Yok hocam o manada demedim zaten. Hikayeyle ilgili konuşmak için yazdım. Alan Wake hikaye odaklı bir oyun. Ona bakmadan zevk alınamaz oyundan.Hocam oyunu hatırlıyorum, beni yanlış anladın. Sadece girişteki sözü hatırlamadım.
Maalesef yok hocam Alan Wake gibisini görmedim şuana kadar. Max Payne oynadın mı ? Oda Alan Wake'i yapan Remedy'e ait.Bu arada var mıdır bildiğin bu tarzda oyunlar hocam ? Karanlık sonbahar günlerinde karanlık atmosferli oyunlar çok güzel gidiyor.
Quantum Break. Geliştirilmekte halen. Sam Lake gerçekten döktürmüş hem Max Payne hem Alan Wake. Max Payne 1'de ekşi surat Sam Lake'den geliyor hatta çünkü model oydu.Hatta ilk oyununu tabletten oynadım. Rockstar'ın yaptığı 3. oyunda çok iyidir. Bu arada Remedy yeni bir oyun üzerinde çalışıyordu, ne oldu o oyuna ? Adını hatırlayamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.