Alan Wake Oynayan Var Mı ?

Bu oyunu oynadınız mı ?

• Evet.

Oy: 3 60,0%
  • Hayır.

Oy: 2 40,0%

• Oy verenlerin toplamı
    5
O kadar hatırlamıyorum, ama hem Alan Wake, hemde Stephen King severim (y)
Spoiler içinde yazayım.

Karşımıza çıkan taslak sayfalarını Alan Wake, hatırlamadığı kayıp 1 haftası içerisinde kendi yazmıştı değil mi ? Alice'in peşinden göle atladı ardından tekrar kulübeye dönmüştü. Rüyada kayıp haftamızda ne yaptığımızı öğrenmiştik. :)

Bu arada var mıdır bildiğin bu tarzda oyunlar hocam ? Karanlık sonbahar günlerinde karanlık atmosferli oyunlar çok güzel gidiyor.
Maalesef yok hocam Alan Wake gibisini görmedim şuana kadar. Max Payne oynadın mı ? Oda Alan Wake'i yapan Remedy'e ait.

Hatta ilk oyununu tabletten oynadım. Rockstar'ın yaptığı 3. oyunda çok iyidir. Bu arada Remedy yeni bir oyun üzerinde çalışıyordu, ne oldu o oyuna ? Adını hatırlayamadım.

Hatta ilk oyununu tabletten oynadım. Rockstar'ın yaptığı 3. oyunda çok iyidir. Bu arada Remedy yeni bir oyun üzerinde çalışıyordu, ne oldu o oyuna ? Adını hatırlayamadım.
Quantum Break. Geliştirilmekte halen. Sam Lake gerçekten döktürmüş hem Max Payne hem Alan Wake. Max Payne 1'de ekşi surat Sam Lake'den geliyor hatta çünkü model oydu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı