5 527998 Decapat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 560 Çözümler 4 17 Aralık 2023 #1 Direkt 2. oyunu alıp oynamayı planlıyorum, Uncharted 4'de ki gibi bazı noktalarda anlam bütünlüğü bozulsada hikayeyi anlayabilir miyim?
Direkt 2. oyunu alıp oynamayı planlıyorum, Uncharted 4'de ki gibi bazı noktalarda anlam bütünlüğü bozulsada hikayeyi anlayabilir miyim?
Çözüm Dexter_ Morgan 17 Aralık 2023 527998 dedi: Direkt 2. oyunu alıp oynamayı planlıyorum, Uncharted 4'de ki gibi bazı noktalarda anlam bütünlüğü bozulsada hikayeyi anlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Alan Wake 1 ve 2 bağlantılı hocam. Alan Wake 2 başlamak için Alan Wake 1 oynanmalı mı? Alan Wake 2'ye direkt başlayayım mı, yoksa Alan Wake 1 başlayıp; bitirip, öyle mi başlayayım? Bağlantılı mı hikaye? www.technopat.net
527998 dedi: Direkt 2. oyunu alıp oynamayı planlıyorum, Uncharted 4'de ki gibi bazı noktalarda anlam bütünlüğü bozulsada hikayeyi anlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Alan Wake 1 ve 2 bağlantılı hocam. Alan Wake 2 başlamak için Alan Wake 1 oynanmalı mı? Alan Wake 2'ye direkt başlayayım mı, yoksa Alan Wake 1 başlayıp; bitirip, öyle mi başlayayım? Bağlantılı mı hikaye? www.technopat.net
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 17 Aralık 2023 #2 527998 dedi: Direkt 2. oyunu alıp oynamayı planlıyorum, Uncharted 4'de ki gibi bazı noktalarda anlam bütünlüğü bozulsada hikayeyi anlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Alan Wake 1 ve 2 bağlantılı hocam. Alan Wake 2 başlamak için Alan Wake 1 oynanmalı mı? Alan Wake 2'ye direkt başlayayım mı, yoksa Alan Wake 1 başlayıp; bitirip, öyle mi başlayayım? Bağlantılı mı hikaye? www.technopat.net Artı 0 Eksi Çözüm
527998 dedi: Direkt 2. oyunu alıp oynamayı planlıyorum, Uncharted 4'de ki gibi bazı noktalarda anlam bütünlüğü bozulsada hikayeyi anlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Alan Wake 1 ve 2 bağlantılı hocam. Alan Wake 2 başlamak için Alan Wake 1 oynanmalı mı? Alan Wake 2'ye direkt başlayayım mı, yoksa Alan Wake 1 başlayıp; bitirip, öyle mi başlayayım? Bağlantılı mı hikaye? www.technopat.net
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.219 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 17 Aralık 2023 #3 527998 dedi: Direkt 2. oyunu alıp oynamayı planlıyorum, Uncharted 4'de ki gibi bazı noktalarda anlam bütünlüğü bozulsada hikayeyi anlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... 1. Oyun ile 2. Bağlantılı, hikayeyi anlarsın. Artı 0 Eksi
527998 dedi: Direkt 2. oyunu alıp oynamayı planlıyorum, Uncharted 4'de ki gibi bazı noktalarda anlam bütünlüğü bozulsada hikayeyi anlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... 1. Oyun ile 2. Bağlantılı, hikayeyi anlarsın.