Alberto Sego parfüm alınır mı?

Şişe tasarımına bakarsak CPP'nin EDP versiyonu olması lazım.
Hayır, yazıda altın sarısı renk kullanılmış ve alt kısmında Parfum yazıyor; Eau de Parfum değil. Zaten EDP ve EDT versiyonundaki yazının rengi beyaz. Tabii muadilde bunlar ne kadar fark eder bilmiyorum; tam aslı gibi olmayacaktır.

EDİT: Söylemeyi unuttum, Tutaste'nin (Özel Parfüm) turuncu sitede konusu var; sahibi Eser bey de başlığı okuyor; daha önce Tutaste alanlara merak ettiklerinizi sorabiliyorsunuz. İlk sayfada da parfümlerin gerçek adı ve kod listesi var.

Son düzenleme:
Artık eskisi gibi olmadığını duydum doğru mu?

@286545 Hocam ben pastanede çalışıyorum. Bugün bir müşteri geldi. Burnuma parfümünün kokusu geldi hemen tanıdım. Parfümünüzü öğrenebilir miyim diye sordum. Tom Ford deyince hemen Black Orchid mi dedim. Şaşırdı nerden bildin dedi. Çok mutlu oldum tahmin edince.

Bu konuda Alberto Sego'dan aldığım parfüm. Kör alım yaptım benim tenime uymadı. Daha olgun, orta yaşlı kişilere uyan bir parfüm diye yorumladım. Adama yakışmıştı çünkü.

Doğrudur; özellikle "Yaşlı insan kokusu" diye bir şey var. İnsan yaşlanınca daha değişik, hatta kötü kokmaya bile başlayabiliyor. Bir huzurevine giderseniz fark edersiniz.

Artık eskisi gibi olmadığını duydum doğru mu?Sanırım hep EDP kullanıyorlar.

Aksine daha iyi bile olabilir, ya da parfümden parfüme değişiyordur. Önceden Creed Mountain Water almıştım, gerçeğini deneme şansım olmuştu, kokusu yine hoştu ama gerçeğine pek yakın değildi. Şu anki alışımda Versace Eros da tercih ettim, birebir aynı gibi. Ayrıca bazı parfümlerde EDT, EDC kullanıldığından Alberto Sego versiyonu orijinallerinden daha kalıcı olabiliyor. Sanırım hep EDP kullanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…