Tutaste'nin bendeki Parfum versiyonu [CPP], diğer versiyon ise [CHN] kodlu. ([CHN] kodlu olan EDT mi EDP mi tam çıkaramadım, notaları biraz karışık yazmışlar)CHN mi CPP mi acaba?
Tutaste'nin bendeki Parfum versiyonu [CPP], diğer versiyon ise [CHN] kodlu. ([CHN] kodlu olan EDT mi EDP mi tam çıkaramadım, notaları biraz karışık yazmışlar)CHN mi CPP mi acaba?
Şişe tasarımına bakarsak CPP'nin EDP versiyonu olması lazım.Tutaste'nin bendeki Parfum versiyonu [CPP], diğer versiyon ise [CHN] kodlu. ([CHN] kodlu olan EDT mi EDP mi tam çıkaramadım, notaları biraz karışık yazmışlar)
Hayır, yazıda altın sarısı renk kullanılmış ve alt kısmında Parfum yazıyor; Eau de Parfum değil. Zaten EDP ve EDT versiyonundaki yazının rengi beyaz. Tabii muadilde bunlar ne kadar fark eder bilmiyorum; tam aslı gibi olmayacaktır.Şişe tasarımına bakarsak CPP'nin EDP versiyonu olması lazım.
Tutaste'yi diyorsanız birçok eski kullanıcı kalitenin düştüğünü söylüyor; Eser Bey ise hiçbirşeyi değiştirmediğini belirtiyor.Artık eskisi gibi olmadığını duydum doğru mu?
Albertodan bahsetmiştim.Tutaste'yi diyorsanız birçok eski kullanıcı kalitenin düştüğünü söylüyor; Eser Bey ise hiçbirşeyi değiştirmediğini belirtiyor.
Kusura bakmayın, onu hiç denemedim. Ama eskisi gibi olmadığı ülkeimzdeki her marka için söyleniyor galiba.Albertodan bahsetmiştim.
Doğrudur; özellikle "Yaşlı insan kokusu" diye bir şey var. İnsan yaşlanınca daha değişik, hatta kötü kokmaya bile başlayabiliyor. Bir huzurevine giderseniz fark edersiniz.@286545 Hocam ben pastanede çalışıyorum. Bugün bir müşteri geldi. Burnuma parfümünün kokusu geldi hemen tanıdım. Parfümünüzü öğrenebilir miyim diye sordum. Tom Ford deyince hemen Black Orchid mi dedim. Şaşırdı nerden bildin dedi. Çok mutlu oldum tahmin edince.
Bu konuda Alberto Sego'dan aldığım parfüm. Kör alım yaptım benim tenime uymadı. Daha olgun, orta yaşlı kişilere uyan bir parfüm diye yorumladım. Adama yakışmıştı çünkü.
Artık eskisi gibi olmadığını duydum doğru mu?Sanırım hep EDP kullanıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.