Alberto Sego'dan Dior Sauvage Elixir alınır mı?

Le Male Elixir de kış kokusu. Uomo biraz daha 4 mevsim. Ama yazın kullanacaksan akşam kullanmalısın. Gündüz biraz tatlı kaçar. Le Male Elixir de yazın az dozda akşamları kullanılabilir tolere eder. Ben şahsen Le Male Elixir alırdım. Yaz akşamları 4-5 fıs yeterli.

Siz Alberto Sego'dan mı kullandınız Le Male Elixir'i.

Althair veya Ganymede o halde :)
teşekkür ederim denemek istiyorum :)

Le Male Elixir için en iyi muadil MFY'dir. Yukarıdaki arkadaşın attığı linkte bulunan liste bana aittir. Aylarca uğraşıp yaptım sürekli güncel tutmaya çalışıyorum. Aklınızda bulunsun o listeyi her zaman takip edebilirsiniz.

Le Male Elixir için en iyi muadil MFY'dir. Yukarıdaki arkadaşın attığı linkte bulunan liste bana aittir. Aylarca uğraşıp yaptım sürekli güncel tutmaya çalışıyorum. Aklınızda bulunsun o listeyi her zaman takip edebilirsiniz.

Ellerinize sağlık hocam cidden harika bir liste her ihtiyacı olan arkadaş ile paylaşıyorum. Yalnız emre geldi gibi birkaç firma eksik onları da eklerseniz mükemmel olur.

Ek olarak listede puanlama yer alırsa o da harika olur.

Hocam Alberto segodan aldım kör alış yaptım orjinal kokuyu bilmiyorum ama beğendim kalıcılık olarakda tatmin etti

Ellerinize sağlık hocam cidden harika bir liste her ihtiyacı olan arkadaş ile paylaşıyorum. Yalnız emre geldi gibi birkaç firma eksik onları da eklerseniz mükemmel olur.

Ek olarak listede puanlama yer alırsa o da harika olur.

Emre geldi iyi bir firma değil hocam, ben bu firmaların hepsini denedim. Kim bunu ünlü etti bilmiyorum ama boş prim veriyorlar. Sego, MFY, Dose bunların yanına bile yaklaşamaz.

Hocam Alberto Sego'dan aldım kör alış yaptım orijinal kokuyu bilmiyorum ama beğendim kalıcılık olarak da tatmin etti

Sego iyidir hocam. Her gelen parfümün altında ya da arkasında üretim tarihi olur. Her zaman gelir gelmez 3 fıs falan sıkıp yaklaşık 1 ay kadar dinlendirin mesela giysi dolabında karalık ve oda sıcaklığı olmalı.

Emre geldi iyi bir firma değil hocam, ben bu firmaların hepsini denedim. Kim bunu ünlü etti bilmiyorum ama boş prim veriyorlar. Sego, mfy, DOS'e bunların yanına bile yaklaşamaz.

Sego iyidir hocam. Her gelen parfümün altında ya da arkasında üretim tarihi olur. Her zaman gelir gelmez 3 fıs falan sıkıp yaklaşık 1 ay kadar dinlendirin mesela giysi dolabında karalık ve oda sıcaklığı olmalı.

Hocam god of fire almak istiyorumda çok arada kaldım dorostan mı almalıyım kimyager ahmetten mi?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-06-26 at 09.10.59.jpeg
    WhatsApp Image 2025-06-26 at 09.10.59.jpeg
    123,8 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı