Albion Online Build önerisi

Oyunda yeni isen pvp yapmamaya çalış ağırlıklı olarak pve'ye odaklan.Double Bladed Staff ile Eu açıldığından beri mist pve farm yaparım toplasan 5 kere ölmemişimdir.Mobilite olarak çok iyidir öneririm ama fightlara girmemen lazım.

Oyunda yeni isen PvP yapmamaya çalış ağırlıklı olarak PvE'ye odaklan. Double bladed staff ile EU açıldığından beri mist PvE farm yaparım toplasan 5 kere ölmemişimdir. Mobilite olarak çok iyidir öneririm ama fightlara girmemen lazım.

Hocam dediğin silahı kasıyordum birkaç kişi o sınıf nerf yedi demişti moralim bozuldu oyunda mızrak kastım bende biri de dün güzel bir 4.3 set verdi onunla miste girdim bugün ilk defa oradan knightfall abbey e geçtim rahatlıkla kesebildim slotları oralarda takılıcam dediğin gibi sağ ol tavsiyen için.

Hocam dediğin silahı kasıyordum birkaç kişi o sınıf nerf yedi demişti moralim bozuldu oyunda mızrak kastım bende biri de dün güzel bir 4.3 set verdi onunla miste girdim bugün ilk defa oradan knightfall abbey e geçtim rahatlıkla kesebildim slotları oralarda takılıcam dediğin gibi sağ ol tavsiyen için.
Rica ederim hocam.Pvp için hiç uygun bir set değil onu belirteyim.Mercenary hood,stalker jacket,scholar sandals ve avolanian cape şeklinde bir set.1457 ip'de bu setle oynuyorum genelde günde 10mden aşağı kasmıyorum pve için mükemmel.Çok ölmeye başlarsan deneyebilirsin duruma göre seti iyi oyunlar :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı