ALC892 HyperX Cloud Alpha İçin Yeterli midir?

Bütçe
800-900

İ9Pro

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, anakartımda ALC892 var ve Cloud Alpha'ya yeter mi bilmiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan yardım edebilir mi?

anakartım msi b450 gaming plus max ve siteden baktıgımda alc892 yazıyordu. alc1220 anca mı yetiyormuş alphaya?

pardon sizde de mi alc892 li anakart var?
Ben alc 892 ile ve alc1220 ile revolver s kullandım.Ses sönük ,cansız kaliyor alc1220 ye gore.O kulaklık 32 ohmdu sen zor beslersin 65 ohm bi kulaklığı alc 892 ile.

Cloud 2 nin empedans degerini bilmiyorum ama 32 ohm ustu bisey alirsan muhtemelen mutlu etmez seni.Yada alpha alip ses karti alicaksin.

O zaman cloud 2 mi alayım?
Dostum gerek yok, 892 yeterli.

Ben alc 892 ile ve alc1220 ile revolver s kullandım.Ses sönük ,cansız kaliyor alc1220 ye gore.O kulaklık 32 ohmdu sen zor beslersin 65 ohm bi kulaklığı alc 892 ile.
ALC1220 en iyi ses yongalarından olduğu için olabilir mi? Ses kalitesi daha kötü oluyor diye besleyemiyor anlamına gelmiyor.

Hem 32ohm bir kulaklığı her türlü şey besler.

ALC1220 en iyi ses yongalarından olduğu için olabilir mi? Ses kalitesi daha kötü oluyor diye besleyemiyor anlamına gelmiyor.

cloud alpha almak istiyorum ama sesten kayıp yaşarım diye korkuyorum kafam da karıştı bayağı

Ses kalitesinin kötülüğü degil sadece bilmiyorsun galiba verdigi rms voltaj çok düşük kalıyor.100 db verebilecek kulakligi 70 db kullaniyosun.Son sesi yetersiz kaliyor diyorum yani.

Sakın cloud2 alma geçenlerde sıfır yeni aldım yüksek volume de cızırtı dip ses problemi vardı götürdüm servise yenisini yolladılar aynı problem onda var iade ettim alpha alıcam ben de alc892 var çok rahat yeter zaten cloud2 deki 7.1i de kullanmazsan kıyak geçer ben kullanmıcam cs felan oynuyorum cloud2 cok kötü bozmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…