Ben alc 892 ile ve alc1220 ile revolver s kullandım.Ses sönük ,cansız kaliyor alc1220 ye gore.O kulaklık 32 ohmdu sen zor beslersin 65 ohm bi kulaklığı alc 892 ile.anakartım msi b450 gaming plus max ve siteden baktıgımda alc892 yazıyordu. alc1220 anca mı yetiyormuş alphaya?
pardon sizde de mi alc892 li anakart var?
o zaman cloud 2 mi alayım?Ben alc 892 ile ve alc1220 ile revolver s kullandım.Ses sönük ,cansız kaliyor alc1220 ye gore.O kulaklık 32 ohmdu sen zor beslersin 65 ohm bi kulaklığı alc 892 ile.
Dostum gerek yok, 892 yeterli.O zaman cloud 2 mi alayım?
ALC1220 en iyi ses yongalarından olduğu için olabilir mi? Ses kalitesi daha kötü oluyor diye besleyemiyor anlamına gelmiyor.Ben alc 892 ile ve alc1220 ile revolver s kullandım.Ses sönük ,cansız kaliyor alc1220 ye gore.O kulaklık 32 ohmdu sen zor beslersin 65 ohm bi kulaklığı alc 892 ile.
cloud alpha almak istiyorum ama sesten kayıp yaşarım diye korkuyorum kafam da karıştı bayağıDostum gerek yok, 892 yeterli.
ALC1220 en iyi ses yongalarından olduğu için olabilir mi? Ses kalitesi daha kötü oluyor diye besleyemiyor anlamına gelmiyor.
Hem 32ohm bir kulaklığı her türlü şey besler.
Yaşamazsın, dediğim gibi alabilirsin.Cloud alpha almak istiyorum ama sesten kayıp yaşarım diye korkuyorum kafam da karıltı bayağı.
Ses kalitesinin kötülüğü degil sadece bilmiyorsun galiba verdigi rms voltaj çok düşük kalıyor.100 db verebilecek kulakligi 70 db kullaniyosun.Son sesi yetersiz kaliyor diyorum yani.Dostum gerek yok, 892 yeterli.
ALC1220 en iyi ses yongalarından olduğu için olabilir mi? Ses kalitesi daha kötü oluyor diye besleyemiyor anlamına gelmiyor.
Hem 32ohm bir kulaklığı her türlü şey besler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.