Alcatel Idol 3 telefon mu, R3 1200 + GTX 1050 Ti sistem mi?

Tam bir bitçe vermediğin için hani babam ekler vs dediğin için bende pek zorlamadım hani son anda fikir değiştirirsin telefon da almak istersin.
Aslında tam tersi oldu telefonla düşünürken telefonu hiç kullanmadığım fark ettim. Bu yüzden çıkardım. Babam arttırırsa dediğim ben bursluluk sınavını kazanmıştım onu kullansam mı bilemedim(tabi ki de tamamını değil) . Sistem önerinize göre düşünecektim.

Sen de mübarek nedense beğeniyorsun ama cevap vermiyorsun.

Ne cevap vereyim ki soru sormamışsın sadece durum güncellemesi yapmışsın.
Cevap dediğim sistem önerisi yaptın. Bence sistem çok düşük dedim bütçeni söyle dedin sonra bütçen tam belirli değil dedin açıkladım. Beklediğim sonuç sistem de bu kötü şunu değiştir felan iken sen yorumumu beğendin.

Hmm. Şimdi tam bilmiyorum babama kalmış ama bir tanıdığımız alıyor bütün elektronik aletleri. O demişti ki "Sana benim telefonun aynısını alırız." Onu telefonu S6 edge ama bana dediği S6. S6'nn Hepsiburada fiyatı 2200 Tl. Beni okul ve bayram harçlığımla biriktirdiğim bir para var 800 TL. Yemedin içmedin para mı biriktirdin diyebilirsin. Bide belki babam fiyat arttırabilir sonradan. Toplam 3000+ Tl olabilir.
O fiyata S6 veya S6 Edge falan almayın parayı çöpe atmak demek o hareket. S7 var o fiyata.

Sistemde sadece ekran kartını değiştirmen yeterli GTX 1060/ RX 570 veya 580 alman o sistemi canavar hale getirir, diğer parçalar iyi sadece GPU kısık.
Hocam sisteme monitörde dahil 1060 ve üstü kart alamam. Ben S3'e XPosed'i kurdum framework indir diyor. İndire basıyorum. 1 saniye bir şey indiriyor sonra indirme bekleniyor ekranında takılı kalıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı