Ahahah. Sorun olmamalı bence.Sağolun,ppniz sayesinde sevgilimden
ayrıldım (!)![]()
Ahahah. Sorun olmamalı bence.Sağolun,ppniz sayesinde sevgilimden
ayrıldım (!)![]()
Onu görmemiştim pardon, o zaman paranı iste vermezse en kolay yolu dava ya da ailesine söyleyip isteyebilirsin yüksek bir meblağ ise.Dostum sebebi yukarıda belirttim görmüyor musun?
"Bana hakaret etti ve benim kartımla bir alışveriş yapmıştı şimdi bankayı arayıp işlemi ben yapmadım dememek için kendimi zor tutuyorum."
Hocam sizin dediğiniz aynı şey gibi Türk olan biri suç işliyor Türk olmayan biri de diyor ki böylelerini görünce Türkleri sevmemem gerektiği aklıma geliyor gibi olmuş.Şöyle kızları görünce neden kızlarka muhattap olmamam gerektiği tekrar aklıma geliyor.
Bankayı arayın ve işlemden haberim yok deyip parayı geri alın bence. Ailesine söyleyin küfür, hakaret ve aldattığını. Gerisini boşverin, büyüklük siz de kalsın.
Üç yıllık birlikteliğim sona erdi fakat aldatıldım. Sebebini sorduğumda "sıkılmıştım" dedi bana. Sizce bu durumu ailesine aktarmalı mıyım?
Hocam, o kadar haklısınız ki...Daha çocuk yaştasın. Dert etme geçer.
Sen Aile mi dedin?Üç yıllık birlikteliğim sona erdi fakat aldatıldım. Sebebini sorduğumda "sıkılmıştım" dedi bana. Sizce bu durumu ailesine aktarmalı mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.