Çok sevdiğim kız arkadaşım tarafından aldatıldım

Discord ismimim midilli. Ama şu an biraz yatasim var hocam bilmiyorum herkes kitap okuyun spor yapin yazmis ama ben bunlari zaten kızla yapiyordum daha cok aklima gelir sporu onun icin yapiyordum.

Sporu onun için yapıyordum demişsiniz ama bence şu andan itibaren kendi sağlığınız için yapın. Kız arkadaşınızın size yaptığı hatayı aklınıza getirip soğumayı deneyebilirsiniz, bu süreçte güzel anıları düşünmeyin yoksa kızı unutmanız zorlaşır.

Son düzenleme:
Sporu onun icin yapiyordum.
??

Erkek olarak sporu kendin için yapmalısın başka biri için değil. Benim arkadaşım olsa, bir erkek sporu onun için yapıyordum dese arkadaşlıktan çıkartırım. Kızdan daha az duygusal yatırımınız olmalı bu kadar. Ayrıca ne aldatması?

İletişimi kesip takıntı yapmadığın sürece bitecek, gidip sosyalleşeceksin. Ders almazsan tekrar aynı olayı yaşayacaksın, biraz odun olun yahu. Zayıf, muhtaç, itici erkek yapar bu seni. Kaptan pilot sensin o yardımcı pilot olmalı.

Konusurken aglarim be hocam iyi gelir aslında ama tekrar aglamak istemiyorum.

Felaket mi yaşadın, savaştan mı çıktın birader ne ağlaması?

Bir erkek olarak sizin zaman ve emeğiniz en değerli kaynaklarınızdır.
Bu kısıtlı kaynak sadece kadın bunu hak ederse ona verilmelidir.
Feminen enerji daha çok duygusal yatırım, daha çok ilişki fedakarlığı, ilişkiyi ve partneri daha merkeze koyma, daha çok ilişki çabası.
Maskülen enerji ise daha çok hedef ve çalışma odaklı olma, ilişkiyi ikinci planda tutma, partneri yoldaş olarak görme ile alakalı.

Sadece annem var rica ediyorum tavsiye verin.

Babanla aran nasıl? Erkek rol modeli olmadan veya yanlış modelde büyüyen erkekler genelde böyle sorunlar oluyor.

Bunu düzeltmek için maskülen erkek rol modelleri ile arkadaş ol. Ayrıca Pook'un kitabı, no more mr nice guy, erkek adam sitesini kanalını vs okuman/izlemen yeterli olacaktır, duygusal şarkılar dinleme dinleme daha kötü yapar, daha rasyonel düşün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Erkek olarak sporu kendin için yapmalısın başka biri için değil. Benim arkadaşım olsa, bir erkek sporu onun için yapıyordum dese arkadaşlıktan çıkartırım. Kızdan daha az duygusal yatırımınız olmalı bu kadar. Ayrıca ne aldatması?

İletişimi kesip takıntı yapmadığın sürece bitecek, gidip sosyalleşeceksin. Ders almazsan tekrar aynı olayı yaşayacaksın, biraz odun olun yahu. Zayıf, muhtaç, itici erkek yapar bu seni. Kaptan pilot sensin o yardımcı pilot olmalı.

Feminen enerji daha çok duygusal yatırım, daha çok ilişki fedakarlığı, ilişkiyi ve partneri daha merkeze koyma, daha çok ilişki çabası.
Maskülen enerji ise daha çok hedef ve çalışma odaklı olma, ilişkiyi ikinci planda tutma, partneri yoldaş olarak görme ile alakalı.

Babanla aran nasıl? Erkek rol modeli olmadan veya yanlış modelde büyüyen erkekler genelde böyle sorunlar oluyor.

Bunu düzeltmek için maskülen erkek rol modelleri ile arkadaş ol. Ayrıca Pook'un kitabı, no more mr nice guy, erkek adam sitesini kanalını vs okuman/izlemen yeterli olacaktır, duygusal şarkılar dinleme dinleme daha kötü yapar, daha rasyonel düşün.

Aga bir kız aldattı diye çıtkırıldım, narin moda geçmiş arkadaş. Bir kız yüzünden böyle hayattan soğuduysa daha çok sıkıntı çeker diyorum ben. Hatta bu fragmandır belki. Bu kadar umutsuz olma. Sana bu hayat yaşaman için verildi. Seni aldatıp, değer vermeyen birinin arkasından ağlaman için değil.

Bu sabah onun icin konu açmıştım ve rosmanna giderken bana bunları yapmana gerek yok dedi. Ben iyi bir manada anlamıştım ama kötü bir anlamdaymış. Beni aslında hiç sevmiyormuş beni sevmeyi çok denemiş ama hiçbir zaman sevememiş. Eski sevgilisini seviyormuş hala arada bir konusuyolarmış. Ben arkadaşlarindan laf aldım yok öyle biri hep senden bahsediyordu hep seni seviyordu diyorlar. Ne yapıcağmi bilemedim onu köpek gibi seviyorum. Ondan başkasını istemiyorum. Hiç konuşucak arkadaşim yok sadece annem var rica ediyorum tavsiye verin. Onu hala çok seviyorum.

Dostum forumdakilerin aksine garip gelebilir ama sana ilginç bir tavsiye vereceğim.
Akışına bırak ve doğal davran. Yalvarmak istiyorsan git yalvar. İlgi vereceksen git ver. Ama bu işin sonunda acı çekeceğini ve üzüleceğini de bil. Sadece dozunu ayarla ve içinde hep bir şüphe tut.

Şimdi neden böyle söyledim onu da açıklayayım. Eğer bizi dinleyip o kızdan uzak durursan tamam doğru olanı yaparsın işin sonunda üzülmezsin ama kızları daha az tanımış olacaksın ve sonraki ilişkinde yine arkadaşın deyimiyle sazcı aşıklar gibi davranacaksın. Şöyle bir benzetme yapayım: Edison ampulü icat etmeye çalışırken 200 farklı deneme yapmış ama işe yaramamıştır. O sıra oradaki bir adam 'boşuna uğraştın, hiçbir şey elde edemedin' deyince Edison da 'hayır, en azından 200 tane maddenin ampulü yakmadığını öğrendim' Umarım anlatabilmişimdir. O yüzden şu anki tek odağın tecrübe kasmak olsun. Kızı umursama, oyun oynuyormuş gibi düşün

Bir insanı hayatınızın merkezine koyuyorsanız da üzülmeyi de göze alacaksınız, yapacak bir şey yok. Her insana karşı belli bir mesafeniz olmalı. Bunu yaparsanız da üzülme ihtimaliniz daha da az olur.

Babam yok ben hep annem ya da ablamlayım.

Not olarak kız benim 2 bina yanımda yaşıyor staj yerlerimiz çok yakın bu yüzden sabahta hep aynı durakta bekleyeceğiz aynı otobüsle gideceğiz yine bu yıl içinde çok fazla birbirimizi göreceğiz bu biraz canımı sıkıyor beni sevmeyeni bende sevmem ama böyle bir şey olursa hatırlayıp dururum unutmam.

Son düzenleme:

Not olarak kız benim 2 bina yanımda yaşıyor staj yerlerimiz çok yakın bu yüzden sabahta hep aynı durakta bekleyeceğiz aynı otobüsle gideceğiz yine bu yıl içinde çok fazla birbirimizi göreceğiz bu biraz canımı sıkıyor beni sevmeyeni bende sevmem ama böyle bir şey olursa hatırlayıp dururum unutmam.
Başka duraktan bin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı